Dağları aşıp geçen güneş Uyanır ; Nazlı nazlı çiçekler ile eş Yalnızmısın o karanlıkta Seni dinleyen Sana yoldaşlık yapan yok mu yanında ....
Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
ÇİĞ TANEMSİN SEN Kaçmış uykularımın serin sabahında, Islak ıslak i/çime düşen çiğ tanemsin sen, Azar azar azalan ömür sayfamdan, Hasretime kattığım bir tanemsin sen.
Bakınca uzağa ufuk çizgimsin, İçimin türküsünde sessiz ezgimsin, Kaderime yazılan alın yazgımsın, Canıma eş ettiğim bir tanemsin sen.
Sesinden sesime hayat aldığım, Bir olan ömrümü sana verdiğim, Bakınca gözünde hayat bulduğum, Her günüme kattığım bir tanemsin sen.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.