Düşünmek kolaydır, yapmak zordur. dünyada en güç olan şey de düşünüleni yapmaktır. goethe
davut tunçbilek
davut tunçbilek

NE OLUR GEL

Yorum

NE OLUR GEL

( 2 kişi )

3

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

621

Okunma

NE OLUR GEL

NE OLUR GEL

Uzun kış uykularında, kalmış yüreğim
Baharı bekler gibi, bekliyor seni
Yalvarırım ne olur, bir an önce gel
Açılmadan gözlerim, inimde öleceğim

Güneş ol, göz kırp bana, miskin uyan artık de
Ilık bir rüzgarla gel, can kat nefesime
Donuyorum, yorganım ol; örtün üstüme
Işığım olsun gözlerin, son ver gecelere

Kır karanlığımı, razıyım, bir mum da olsan
İsterim ilelebet, hep kölen kalsam
Zor günlerimde, yetişen hızırım olsan

Davut Tunçbilek/Keskin

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ne olur gel Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ne olur gel şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NE OLUR GEL şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
29.4.2016 20:20:40
5 puan verdi
Güzeldi duygu dolu dizeler keyif aldım okurken usta
Kalemin susmasın
_________________________Saygılar selamlar
kurban sarcan
kurban sarcan, @kurbansarcan
29.4.2016 11:25:48
Yüreğinize sağlık.selam ve sevgilerimi bildiririm.
Erhan Korkmaz
Erhan Korkmaz, @erhankorkmaz
29.4.2016 01:55:52
Gelmezler sayın şair. Gelmezler... Gelseler de fayda vermezler artık. Giden, yüreğini de alıp gitmiştir.
O yüzdendir "gel" demek yerine okkalı bir küfür gerek dilimize. Ama öyle edebsiz olanında değil. Hayata dair.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL