Elmas nasıl yontulmadan kusursuz olmaz ise; insan da acı çekmeden olgunlaşmaz. (konfüçyüs)
DERBEDER-HAZANİ
DERBEDER-HAZANİ

Dudak Dudağı

Yorum

Dudak Dudağı

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1165

Okunma

Dudak Dudağı

Dudak Dudağı

Sen duygularını gizledik ce arttı dertlerim
Gece gündüz hayalimdedir fersiz gözlerin
Seni anarak geçiyor....kederli gecelerim
Ben seni ölüm... ! olsan da beklerim...

Hata korkusuyla zehir etme hayatı
Gönül sohbet ister,sanma ki yatağı
Arzular bazı anlar,inan dudak dudağı...

İsteyerek,arzulayarak;çıkarsız gel bana
Doymadı gönül doymaz,doymayacak sana
Giderken veda etme,el sallayarak bana
Derbeder, doymadım inan doyamam sana...

Hata korkusuyla zehir etme hayatı
Gönül sohbet ister,sanma ki yatağı
Arzular bazı anlar,inan dudak dudağı...

DERBEDER
03.07.1998



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Dudak dudağı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dudak dudağı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Dudak Dudağı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL