Sinsi övmelere faydalı yermeleri tercih edecek kadar aklı başında adam azdır. la rochefaucauld
çınarbağcı
çınarbağcı

59

Yorum

59

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

797

Okunma

59

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
59 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz 59 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
59 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Em
Emri Vaki, @emrivaki
31.3.2008 19:47:03
öykü bu dilmek gerek
ilmek de değil dilek
direkt ve en lakayt sözlükte yazılı
ağzı tatlandıran dile bir ek
kafiye ve redifin vatanını özlemesi
ya da çıkmak çıplak ayakla
aşkım karıncalanıyor
kimi sevsem?

Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
31.3.2008 12:38:46
Beğeni:
0
Okunma:
797
Yorum:
1
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL