Duygularınıza dikkat edin davranışlarınıza dönüşür, davranışlarınıza dikkat edin alışkanlıklarınıza dönüşür. mahatma ghandi
davut tunçbilek
davut tunçbilek

KAVGAM

Yorum

KAVGAM

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

592

Okunma

KAVGAM

KAVGAM

Kavga ettim bu sabah ilham perimle
Gün doğmadan uyandırdı beni
Kırparak neşeyle gözlerini
Uzattı sihirli deyneğini
Bir şiir yazmamı istedi.
Kara bulutlar kuşatmışken memleketimi
Yüreğime gömdükçe şehitlerimi
Patladıkça kancığın bombaları
Telef ediyorsa masum canları
Kururken fidanlar, solarken güller
Ağladıkça bebeler
Korkuysa insana yarınları
Aşkı, meşki mi yazacağım
Defol başımdan dedim.

Davut Tunçbilek/Keskin

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kavgam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kavgam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KAVGAM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İmdat TÜRKEL
İmdat TÜRKEL, @imdatturkel
17.3.2016 12:57:29
5 puan verdi
KALEMİN DAİM OLSUN HOCAM HARİKA OLMUŞ TEBRİKLER SAYGILAR ESEN KALIN
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL