Uyanık bir tek adam, uyuyan binlerce kişiden daha güçlüdür. s. carnot
osmankaraca
osmankaraca

ŞEYTAN KÖR İMŞ

Yorum

ŞEYTAN KÖR İMŞ

( 1 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

813

Okunma

ŞEYTAN KÖR İMŞ


Hak adıyla Müslümanı kandıran
Münafıklar meydanları doldurmuş
Demokrasi ile saltanat kuran
Hazineye küreğini daldırmış

Bir dediğin diğerini tutmuyor
Kursağına helal lokma yutmuyor
Oruç tuttuğuyla bayram etmiyor
Deryalarda gemicikler yüzdürmüş

Milleti ırk mezhep cins ile bölen
Ülkemin her yanı oluyor talan
Adalete bile veriyor ferman
Adaletin terazisi çürümüş

Devletin dimağı olmazsa sağlam
Hak batıl sayılır mubah mı haram
Siyaset elinde dolaşır Kuran
Küfre alkış tutan şeytan kör imiş
Osman Karaca

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Şeytan kör imş Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şeytan kör imş şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ŞEYTAN KÖR İMŞ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL