"günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." halil cibran

HILKÂTTEN AHİRETE

Devam Ediyor
2 Bölüm
43 Okuyucu
0 Beğeni
0 Yorum

1972 yılında Kahramanmaraş Afşin Çobanbeyli kasabasında doğdum.İlk ve orta öğrenimini Çobanbeyli kasabasında bitirdim.Lise öğrenimini Afşin'de tamamladım Şiir yazmaya liseli yıllarda başladım ilk şiirlerim genellikle Aşk ve gurbet konusunda oldu.İleriki yıllarda milli ve mânevi konularda oldu.Elimden geldiğince Türk milletinin ve İslâm ümmetinin zamanla kaybettiği hasletleri şiirlerimle anlatmaya çalıştım umarım beğenirsiniz Tüm okuyucularıma saygı sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum Davut Mert Sadıkoğlu

İçindekiler

© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.