Posof ta çocukluğu
İnegöl'de gençliği
Belçika'da vatan hasretiyle
Hayatı eksik yaşayan bir ŞAİR
EKSİK, yalnızca bir şiir kitabı değil; uzaklarda yaşanan bir hayatın, hiç kapanmayan yarasının ve...
Bahar seli gibi çağlayıp coştum, Nice güzellerin peşinden koştum, Uçmayı bilmeyen bir garip kuştum. Yaş kemale erdi, duruldum artık, Dünyanın derdinden yoruldum artık.
Farkında olmadan tükendi yıllar, Uzadı önümde gittiğim yollar, Kötülük etmeye doymadı kullar. Ölmeden kefene sarıldım artık, Dünyanın derdinden yoruldum artık.
Aradım kendimi güneşte, ayda, Olmadı hayatla ortak bir payda, En yakın dostumdan görmedim fayda. Vefasız kullara darıldım artık, Dünyanın derdinden yoruldum artık.
Dağ da benim idi, şehir de köy de, Her şeyi erittim bir küçük çayda, Irmak da deniz de, kıyı da koy da. Kum gibi yollara serildim artık, Dünyanın derdinden yoruldum artık.
İsrafil’im, ömür Hak’tan emanet, Nereye harcadın soracak elbet, Ondadır keramet, ondadır rahmet. Günahın kirinden arıldım artık, Dünyanın derdinden yoruldum artık.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.