İnsan hayatında iki feci olay vardır: biri insanın çok istediği şeyi elde edememesi, diğeri de etmesidir. george bernard shaw

Güze Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Güze" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Güze ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Güze" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Güze ile ilgili " 1000 " şiir aşağıdadır.
Sen nehir ol gece gündüz coş güzel,
Al bağrına götür beni sevdaya...
Yık bentleri mutluluğa koş güzel,
Manolyam ol umut ver can fedaya...


...
Devamını oku »
GÜZEL ŞEY

Güzel şey;
Sevmek güzel

...
Devamını oku »
Dideleri Ceylan,boyu selvi
Olsada
Dili zem saçana çabuk doyulur.



...
Devamını oku »
Sabahları mutlu uyanmak,
Saatlerce giyinip süslenmek,
Seni gördüğümde gülümsemek istiyorum
Kafe nin kapısını açar açmaz,
Kahverengi gözlerinle gülümseyip

...
Devamını oku »
GÜZEL ÜSTADIM

……. Kazım DERTLİ’ye
Bor’un pazarına yetişemeyip

...
Devamını oku »
GÜZELİM SEN AĞLAMA

Güzelim sen ağlama
Üzülürüm üzülür,

...
Devamını oku »
Güzel bir esintiyle rüyalar gerçeğe mi döner
Sıcak bir gülüş ile eller mi terler
Hiçbir şey yapmamak hatayı mı tetikler ?

Bilemedim

...
Devamını oku »
Kuş kanadında
Bana öyle güzel gel ki
Şiir tadında



...
Devamını oku »
Birde gel ayrılık yaşa
Olmadı kırıl dagil
Üstüne üstlük
Sonra yan yakıl
Şansına hep küs ki

...
Devamını oku »
GÜZELLEME GÜL

Güzelleme gül ile
Güzel dilbaz dil ile

...
Devamını oku »

İlk 761 762 763 764 765
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL