Televizyonu çok eğitici buluyorum. ne zaman biri televizyonu açsa, öteki odaya gidip kitap okuyorum. (groucho marx)

Güneş Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Güneş" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Güneş ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Güneş" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Güneş ile ilgili " 5307 " şiir aşağıdadır.
Ömür törpüsündeyim
Bir adım ötede bir ışık görmüşüm
Yaklaştıkça uzaklaşmış, tutamamışım
Güneş sanmışım


...
Devamını oku »



ey gökyüzünden tılsımlar döküp parlayan güneş

...
Devamını oku »

Zemheri ayazında
Çiy düşlerin düşer hercâî gecelerime
Dağılır uykularım

...
Devamını oku »
Mutluluğun rengi mi desem,
Akıp giden gözyaşlarımla.
Yoksa yüreğime tutunamayan,
Hayallerim mi.


...
Devamını oku »
Unutursan düşerim

Düşmek sorun değilde


...
Devamını oku »
Bir dalga boyu aşınca kendimizi
Okyanuslara dümen olduk sanmışız
Kahkahalarla kesmişiz fırtınaları
Acemiliğimiz pusulamız

...
Devamını oku »
sana her şeyimi feda ederim
sen bana baksan bir defa
ben sana gelirim on adımla

ver bana elini söz çok sevicem seni

...
Devamını oku »
Sabahın başka güzel, başka güzel akşamın.

Uyanırsın şafakla arz-ı endam edersin
Işırsın dalga dalga kainata yetersin


...
Devamını oku »
Her bir hücremde fırtınalar kopuyor ölüyorum
Üç kuruşluk yaşama hevesim vardı arıkladılar
Beni ben yapan gülümseyişimi çaldılar

Rüzgar esiyor hüznüme doğru yavaşça dağılıyorum

...
Devamını oku »
" mâsum bir utanç ile düştü pembeliği yanağımın boş çerçevesine "





...
Devamını oku »

İlk 167 168 169 170 171 172 173 174 175 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL