Dünyayı temelinden değiştirmek isteyen kişi, önce onu yanlışsız olarak anlayabilmelidir. milovan cilas

E.r Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "E.r" terimini içeren şiirler listelenmektedir. E.r ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "E.r" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. E.r ile ilgili " 1000 " şiir aşağıdadır.
Aklıma gelmeyen güzelliklerle süslemiştim
Şair arkadaşların şiirlerinde kendimi bulmuştum
Dostluklar kurmak istemiştim
Çok güzel dostluklarda yaşadım
Candan içten dostlardan yardım görmüştüm

...
Devamını oku »
İlkbaharda bahçalar temizlenir
Sanki yere yeşil halı serilir
Her taraftan çiçek kokusu gelir
Yazın da hoş kışın da hoş Erzurum


...
Devamını oku »
bir kadın kaç çocuk taşır yüreğinde ?
gözbebeklerinde iki oğul
ama ne çocuklar tanıdık biz Nursen 'de...

hesap kitap bilmeyen çocuklar,

...
Devamını oku »
Gözümden sakındım, gözümden oldum
Sözümden sakındım, sazımdan oldum
Kışımdan sakındım, yazımdan oldum
Derman umuyorken, ferman okundu!

...
Devamını oku »
Burnu açık denize.
Yelkenleri dopdolu gidiyor bilinmeze.

Yelkenleri umutsuz bir rüzgârla dolsa da,
Burnu yine karaya,

...
Devamını oku »
sevgili başka kulvarlarda
bulvarlar çiziyor kendine...

takip etme boşuna
yollarımız biraz sonra ayrılacak

...
Devamını oku »

pazartesiye kırmızı çamaşır giydirdi
aaa çimdirdik


...
Devamını oku »

İlk 7708 7709 7710 7711 7712
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL