MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

Yaralı Kalbim
Yusuf Bay

Yaralı Kalbim



Söyle bana sen hiç kýrýlmýþ cam parçalarini bir araya toplayabildinmi?
Sen hiç yapraklarý dökülmüþ bir aðacý yapraklarýyla buluþturabildinmi?
sen hic sararmýþ bir çiceði yeþillendirebildinmi?
Bu imkansizlarin arasina daðýlmýþ yýkýlmýþ olan,benim kalbimde dahil artik.

Gel görki ne edersen faydasiz,ne soylersen faydasiz çok geç kalýnmýþ ölümcül bir hastalik gibi sessiz ve sakince ölümüne beklercesine yaralý kalbim.

Anasindan ayrilmiþ bir çocuk gibi yalvarýrcasýna,suyundan çýkarýlmýþ bir balýk gibi çýrpýnýrcasýna,belki bir umut diye sessiz ve sakince ölümüne beklercesine yarali kalbim.

Sana soruyorum gönlümü kaptýrdýðým,aþkýný paylaþtýðým,ömrümü adadiðim sana soruyorum,parçalanmýþ bir kalbi daha nasil toplarsýn,daha nasýl iyileþtirirsin.
Bu kalpte kurulmuþ hayaller,görülmüþ rüyalar,yapilacak sözler(vaadler) vardi.
Birden bir toprak yýðýný mezara gömülür gibi ustu kapanýrcasýna bittiler,geri dönmemecesine gittiler,benimle beraber öldüler.

Bir kolu kopmuþ bir kanadý kýrýlmýþ gibi bir anda sessizce yok olmuþ gibi kendi dünyasýna çekilmiþ bir kalbim vede kalbimin esiri beynim var.

Kolaysa gelde çýk iþin içinden,öyle yaralar almýþký derinden,ayrilik haykýrýþlarýyla boðusurken, elvedalar bile yer yok artýk kalbimde,elvedalara bile.
BEN bana,beni ben yapan sana ve senden gelen ayrýlýga ýsyankarým artýk,isyanlarda olan birde o acýlarý çeken yaralý kalbim,seni asla unutmaz artik...

(17.11.2008)
Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.