MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

Sensiz Yıkılan Bir Kentin Enkazı Altındayım...!
rose_85

Sensiz Yıkılan Bir Kentin Enkazı Altındayım...!


Þimdi Gitmelerin Oynadýðý Herhangi Bir Limanda Son Gemiye Biniyorsun Sevgili...! Gözlerin Ufka Dalmýþ Kayboluyorsun Soluðumda...! Sessiz Bir Çiðlýk Büyüyor Beynimde Anlamsýz...! Soluksuz Akan Ömrümün Soluðuydun Bilemedin...! Þimdi Yarýnlarda Saklý Kalan Geçmiþin Umutlarý...! Ve Senle Yazý...lan Bir Kaderin Tekrardan Çizilmesindeyim Ama Sensiz kalmaktan Korkuyorum...! Þimdi Sensiz Yýkýlan Bir Þehrin Enkazý Altýnda Gibiyim...!

Hani Ayrýlýrken Son Sarýlmamýzdaki Çalan ’’ Sezen Aksun’un Git’’ Þarkýsý geliyor Aklýma Gözlerime Dikenler Batýyor...! Git Derken Aslýnda Gitme Diyen Dizeler...! Sevmiyorum Derken Bilen Sevgi Kokan Mýsralar...! Ve Senle Yazýlan Mýsralar Bir Silgiyemi Meze Olacaktý...!

Yani Þimdi Tüm Aþk Þiirleri Sahipsizmi Kalacak Hepsi Bir Mýsrada Sakýmý Kalacak...! Yani Artýk Biz Diye Bir Kelime Geçmeyecekmi Bizi Konu Alan Þiirlerde...! Yani Artýk Gözlerin Kokmayacakmý þiirlerim...! Yani Þimdi sen Gidiyormusun...! Git; Þimdi Son Sigaramý Yakýp Gözüme Duman Kaçacak Yoksa...!

Madem Bir Daha Sen Olmayacaksýn, Gözlerin Olmayacak Bundan Son Þiirimi Mutluluk Dilekleriyle Bitirmemi Bekleme...! Bensiz Yaþadýðýn Mutluluk Umrumda Bile Deðil...! Bir Sitem Deðil Bu...! Mutluysan Mutlusundur; yapacak Bir Þey Yok...! Ama Ben Bunu Dileyemem...! Baþkasýyla Mutluluðunu Göremem Yapamam...! Mutlu Ol Ama Benimle Mutlu Olduðun Kadar Hiç Kimse Ýle Mutlu Olma Diyebilirim Sadece…!

Þimdi Senle Yazýlan ’’Ölü Þairin Sevdasý’’ Þiirimi Topraða Gömüp Gidiyorum

Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.