MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

sensizlik
rose_85

sensizlik


Yüreðim kararýyor sensizlikten. Yokluðuna yürüyor saatler. Sen yokken her þey senleþiyor. Daha çok büyüyor özlemim, hasret yüreðimin ortasýný kavuruyor. Yangýn yeri gibi evim, yataðým, hepsi kül olmuþ darmadaðýn. Ya ben? Görsen ne delilikler yapýyorum, yokluðuna nispet edercesine, saçmalýyorum.Elimde kalan bir fotoðraf, gözlerim acýyor baktýkça, aðlýyorum. Ne gelse önüme yýkar geçerim sanýyordum. Yanýlmýþým! O kadar güçlü deðilmiþim. Þimdi anlýyorum, çaresizleþiyorum.
Saçma sapan kavgalar ediyorum insanlarla, kýzgýnlýðýmý birilerinden çýkarmaya çalýþýyorum. Gün bitiyor, gece oluyor. Yine yokluðunun þarkýsý çalýyor radyoda, aðlýyorum. Bir konuþabilsek, neler söyleyeceðim ama dilsiziz. Sen de bana hasretsin belki, belki de ben öyle olduðuna inanmak istiyorum.
Þimdi, tam þu anda kim bilir neredesin? Belki bir kitap okuyorsundur, belki bir sigara yakmýþýndýr balkonda efkarlý, acaba aklýna geldim mi bende senin? Belki de baþka bir kadýnýn kahkahasýnda gizleniyorsundur. Bunlar sensizliðe alýþma saatleri, gece yarýsýný geçtiðinde zaman, yokluðunun kokusuna karýþýyor sigaram, ellerimde duman büyüyor.
Herkes gibi sen de geçeceksin bu þehirden, hiç kimseye kalmadýðý gibi kalmayacak sana da aþk. Daðlar duracak, nehirler, denizler ama biz gideceðiz. Adlarýný bile bilmediðimiz insanlarda arayacaðýz birbirimizi, þimdi yabancý olanlar sarýlacaklar gece vakti terden ýslanmýþ bedenimize. Mutluluk oyunu oynayacaðýz. Sahte tebessümler daðýtacaðýz seviþmelerin ardýndan, uykuya yine aklýmýz birbirimizde dalacaðýz.
Küçük oyunlarla süsleyeceðiz hayatý, kaçan kovalanacak önce, sonra kendimiz kaçacaðýz ama en çok aynadaki gözlerimizden. Bunu anlamayacaksýn belki ama ben sende, sen bende hep var olacaðýz.
Bana anlatabilir misin sevgili, neden þu anda kollarýnda sarýlýp uyumak varken; ikimiz ayný þehirde tek baþýna yatýyoruz? Neden bu kadar yaralandýk? Sen neden yoksun, bana anlatabilir misin?
Herkes kendi uçurumunun kenarýnda duruyor sevgili. Ben düþmemek için sana uzatýyorum elimi. Ya sen de tut, güçlenip aþalým þu hayatýn yüklerini, ya da býrak birlikte düþelim…
Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.