MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

ESKİ BEN OLSAYDIM..
rose_85

ESKİ BEN OLSAYDIM..


Eðer ben eski ben olsaydým, seni sevdiðim için tükürürdüm kendi suratýma. Buna mý aþýk oldun, buna mý verdin onca yýlý derdim. Artýk ben o deðilim…
Eski Ben Olsaydým!
Nasýl sevdin böyle birini diye düþünürdüm. Kendime kýzardým, hýrsýmdan duvarlarý yumruklardým kahrederek. Ben eski ben olsaydým, suratýnýn ortasýna þöyle okkalý bir tokat patlatýrdým. Hesabýný sorardým onca yýlýn, bana bütün bunlarý nasýl yaptýðýný anlat derdim.
Nasýl utanmadan, hayatý hiçe sayarak, bir yüreði böyle yýkabildiðini sorardým. Sana olan sevgimi nasýl görmezden geldiðini, nasýl üstüne basarak çiðnediðini anlat derdim.
Bir daha kimsenin böyle sevip sevmediðini sorardým mesela; kimsenin ömrünü sana bu þekilde verip vermediðini merak ederdim.
Eski ben olsaydým; aðýr birkaç laf söylemeden yanýndan ayrýlmazdým. Belki suratýna tükürürdüm, iki küfür savururdum belki sokaðýn orta yerinde.,
Artýk o eski ben deðilim. Senden sonra da acýlarým oldu. Hiçbiri sana benzemedi elbette, hiçbiri senin kadar acýtmadý. Zaten yapamazlardý! Büyüdüm, geliþtim, deðiþtim..
Yanarak, kavrularak güzelleþtim aslýnda. Seninle baþlayan bu yürek yolculuðunda, o kadar çok incinmiþtim ki; kendimi keþfettim.
Neden seni böyle sevdiðimi sordum kendime. Neden bir adamýn peþinden yýllar yýlý býkýp usanmadan gittiðimi anlamaya çalýþtým. Neden her þeyine katlandýðýmý, neden yaptýðýn her þeyi sineme çektiðimi algýlamaya uðraþtým.
Sebepleri sonuçlara baðladým. Suçu senin üstüne atmak en kolayýydý, vazgeçtim. Seni gerçekten affedebildim mi; hem evet, hem hayýr! Ancak þunu gördüm: Bütün suçlu bendim çünkü seni, bana her ne yaparsan yap sevmeye devam etmiþtim….
Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.