MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

Kim kimdir


Muhammed Cemil Cömert
23.11.1983 yýlýnda Þanlýurfa’da doðdu.
Tahsil hayatýný Adana’da Sabancý Ýlköðretim okulunda tamamladý. Babasýnýn vefatýndan sonra Adana’dan Þanlýurfa’ya dönmüþtür. Halen Þanlýurfa’da yaþamaktadýr. Www.sairlerbirligi.com sitesinin en ünlü þairlerinden biridir.
Þiir yazmaya 15 yaþýnda baþlayan þair, sonralarý ailesinde yaþadýðý acýlardan sonra kendisini þiire verdi. Þairi en çok etkileyen acý ise babasýnýn vefatý olmuþtur. Yüce Mevla’nýn kendisine þiir yazma yeteneðini bahþetmesiyle birlikte yaklaþýk olarak 500 esere imza attý. Þanlýurfa’daki çeþitli gazete ve dergilerde, þiir ve makaleleri yayýnlanmýþtýr.

Gündüz Yayýnevinin dikkatini üstüne çeken þairin artýk Türkiye’ye açýlma zamaný gelmiþtir. Þairin þiirlerine internetten ulaþabilecek ve þiir kitabýný internet üzerinden alabileceksiniz.

Aþk, sevda, gurbet, sosyal, dini ve milli konulu nefis þiirleri bir solukta okuyacaksýnýz. Þairimize sahip çýkarak, imzalý bir kitabýný alýn. Çünkü Muhammed Cemil Cömert, edebiyat dünyasýna iz býrakan þairlerden biri olacaktýr. Yeter ki siz sahip çýkýn. Bu genç yetenek solmasýn.

Ali GÜNDÜZ
Anayurt Gazetesi Yazarý
Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.