MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

ÖYLESİNE BİR DİNLETİ
kilisli ressam rüstem kor

ÖYLESİNE BİR DİNLETİ





ÖYLESÝNE BÝR SEMÝNER



Ýnsanlar bazen hayat kurtarýrken, bazende hayatlarýndaki en önemli þeyi kaybederler, sevgiyi kaybederler. Hatta bazýlarý sevgiyi yok etmekle kalmaz nefreti miras býrakýrlar geriye.

Eyer sevginiz gülcüyse unutulmazlar baþlar. Bazen iki parmagýnýzýn arasýnda öfkeden kalemler kýrarsýnýz. O da yetmez biriktirdiginiz onca duygu yüklü bir gemi olan mýsralarýnýzý bir hiç ugruna teker teker yakarsýnýz..

Ýþte þimdi kurtuldunm dersiniz. Sonra kafanýzý yastýga koydugunuzda derin bir düþünceye dalarsýnýz. Yasadýklarýnýz bir film karesi gibi birer birer canlanýverir gözlerinizde sonra göz bebeklerinizin isyaný bir damla yagmur býrakýr yastýgýnýza..

Ýþte o zamanlarda herkes hayatýn komik anlarýný yakalayýp kahkahalar atarken siz tavanda unuttugunuz bir yazýyý silmekle ugrasýrsýnýz.. onuda silersiniz…iþte simdi bitti dersiniz ama;bir yerde hep bir boþluk hissedersiniz. Bazende kendi kendinize sayýklarsýnýz. Bazende onun ismini arkadaþýnýnkiyle karýþtýrýrsýn…

Hayat gün gectikçe cehenneme döner. Elbette herkesin anlatacagý bir hikayesi vardýr aþk adýna. Ama hiç birisi benimki kadar elem dolu olmamýþtýr..

Neyse semirin son noktalarýna geliyoruz. Kaybettiðiniz sevgiyi baþka sokaklarda tekradan ararsýnýz..çünkü beyninize çakýlan ve her hatýrlayýþýnýzda ruhunuzu acýmasýzca kemiren o melek görünür seytaný tamamen unutmak istersiniz..

Evet
Bunu yaparkende ecelin ta kendisiyle boguþursunuz.

Zamanla yalanlar uydurur kendinizi avutursunuz. Bazende küfre dolarsýnýz bazen duvarlara feryansýn edersiniz. Öyle yada böyle son cevabý yine kalbiniz verir.

Bundan bir otuz yýl sonra kýrýk bir kitap rafýnda unutulmazým adlý bir kitap görürseniz bilinki o kitabýn yazarý hergece utanmadan ve usanmadan çocuklar gibi aglýyordur…



ÞAÝR:KÝLÝSLÝ RESSAM RÜSTEM KORKMAZ

Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.