MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

Zamana Dokunan Aşk
İlkay Coşkun

Zamana Dokunan Aşk


Zamana Dokunan Aþk

zaman insaný yorsa da mutlulukla yaþanan yýllar aþklarý yýllandýrýr çoðu zaman. geleceðe anlam katýp mazinin deðerini artýrandýr nede olsa. uzun yýllar gýpta, bir yastýkta yaþlanmýþlýktýr. her debisi bir tabloya sýðmayacak resim gibidir. iyi günde kötü günde diyerek baþlar ya hani hayat güzel dilekler kýymetlidir. umutlar billur, temenniler üzerinde güzeldir. yüreðe yakýn deðen bir meltem gibi esenlik verendir. yârsýz geçen zamanlarý ateþe verip hýncýný alandýr. dalgalar gibi yükselen gülümsemelerin hep güller daðýtmasý kadardýr.

ah þen göynümüz nasýl olsa her rüzgâr limanýný buluyor bak. olacaðýna varýrken zaman çaðýrýyor bizi gerçeðine. yürekler her dem sevdasýna yürürken aþklara dokunulmasýn yine. gül bahçesi gönüllerde hep laleler, gülibriþim kokusu büyü(t)sün. sevinci kirpiðinden dökülen rayihalar yayýlýyor nede olsa. sümbüller terkisinin içindeki gonca gürbüzleþip yaþama sevinci denen periler hiç ölmesin. aþkla pirdaþ olan meþk her gülþene yeni bir baðban baðýþlasýn.

sana ne çok þiirler yazýlýr sevgili sevda nüveli. ilham süvarilerinin þevkiyle söz doyurulur. çoðalan naðmelerin kuvvetince bütün mýsralar, hatýrý kalmaz elbet. aþk sergeni, mutluluðun yakasýný býrakmadan kilim gibi dokur gönüllere. can suyu külüngü tarifsiz bir baðrý serinliktir. ezgi ezgi yýkanan yürek türkü gibi tertemizdir. çizgiler artarken her sene yeni bir eriyen bir mum gibi akacaktýr zamana. tenine deðen on yýllardan ne çýkar, sonuçta yaþlanabilmek bile kadere baðlý deðil midir?

Ýlkay COÞKUN
14.09.2021

Gökmavi Dergisi
sayý 29, mayýs 2022
Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.