MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

Onuncu Yıla Güzelleme
İlkay Coşkun

Onuncu Yıla Güzelleme



Onuncu Yýla Güzelleme
                                 Vildan’ýma

zaman insaný yorsa da mutlulukla yaþanmýþ ömür, aþklarý yýllandýrýyor her zaman. geleceðe anlam katýp deðerini artýran hayatýn ta kendisi oluyor. koca bir ömür gýptadýr bir yastýkta yaþanmýþlýk. bir resmin her tabloya sýðmayacaðý bir aþk bizimkisi. iyi günde kötü günde diyerek baþlar ya. hani hayat güzel temenniler, dileklerle iç içe umutlar billur. yüreðimizle bitiþik sevdamýz bir merhemdir bize ne de olsa. dalga dalga yükselen hep duru iç sesimiz bir musiki naðme gibidir.

ah! þen göynüm nasýl olsa her rüzgar limanýný buluyor bak yine. olacaðýna varýrken zaman çaðýrýyor bizi gerçeðine. yüreðimiz her dem sevdasýna yürürken aþkýmýza dokunulmasýn. sevinci kirpiðinden dökülen sevdiðimsin ne de olsa. gül bahçesi gönlümüzde hep laleler gülibriþim kokular büyütsün. sümbüller goncalý içimizdeki gül gürbüzleþti hep yine. yaþama sevinci denen perimiz hiç ölmesin. aþkýyla pirdaþ olan meþk yolunda her gülþene yeni bir baðban bulunsun.

sana bu þiiri yazdým sevgili sevda nüveli. mýsralarýn hatrý kalmasýn çoðalsýn huzur kuvvetince. aþk sergenimiz mutluluðun yakasýný býrakmadan müsterih olalým. ezgi ezgi yýkanan yüreðimiz türkü gibi temiz olacak. cansuyunu vermiþ gibi baðrýna vuracak yine külüngü. tarifsiz bir serinlik býrakacak bize. tenimize deðen zamandan ne çýkar, çizgiler artarken her sene yeni bir senle eriyen bir mum gibi olmakta ne âlâ. sonuçta yaþlanabilmek bile büyük bir kader deðil mi seninle.

Ýlkay Coþkun
17.09.2021
Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.