MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

MEKTUP ARA BÖLÜM:/ler) 6
Teyyar DUMLU

MEKTUP ARA BÖLÜM:/ler) 6




Coþku deðil midir birlikte olmanýn keyfi?
Bir anlýk kaldýrýp baþýmý sizinle göz göze geldiðimizde kalbimin atýþ hýzýnýn ne kadar arttýðýný/hýzlandýðýný.. o an hissettiðim duygunun binde birini sizin de “hissttiðiniz” olasýlýðý kalbimin daha çok göðüs kafesimi zorladýðýný..
Hissedilen kiþiyi tam yaþam merkezine koyan bir derin duygu ki “AÞK” her þey onun etrafýnda oluþuyor, dönüyor, geniþliyor hissidir inanýn size karþý hissttiðm duygu.
Bir saniyelik göz göze gelmemiz sonrasý derin derin nefes alarak kalbimin hýzýný yavaþlatmaya çalýþýyorum.

Yaþamýn derinliðini, gerçek anlamýný barýndýran bütün belirtiler (þu yaþýma raðmen) gözlerinde görüyorum. Bir anlýk bakýþýmýz, dayanamayýp bakýþýmý çekiþim dayanýlmaz kavuþmamanýn acý ifadesidir.
Kendimi bildim bileli sanki de ait olacaðým yeri aramýþým..
Sizi gördüm ve anldým hayatýmýn þimdiye kadarki monotonluðunu, yüreðimdeki sahte vuruþlarý.. hissettiklerim, yaþadýklarým ne saçma imiþler meðer.
Rahatým ve arayýþým bitti, sizin varlýðýnýz var zira.
Belki bir çok yerinde bu mektubun, tekrar edilen ayný cümleler var. Var olacaktýr da zira aþkýmýn ifadesidir bu tekrarlar.
Çünkü..
Zira seviyorum sizi.
Seviyorum, seviyorum, seviyorum sizi.
.
Þimdiye yaþayamadýðým aþkýn yüreðimde nasýl bir boþluk, koca bir delik açtýðýný.. yaþýmýn müsade etmediði bu ortamda karþýma çýkýþýnýzla yüreðimdeki boþluðu, koca deliði kapattýnýz ya. Bu fýrsatý deðerlendirmemek ýzdýrabý zorluyor ve her anýma yayýlýyor; sizin olmadýðýnýz yer ve mekanlarý ve hatta sizi düþünmediðim mekanlarý ama herþeyi ile anlamsýzlaþtýrýyor.

Gerçek anlamda anladýðým anlamsýzlýklarla geçen her dakikanýn, nail olamadýðým “AÞKINIZ” için kaçýlýrmýþ büyük bir fýrsat benim için. Ve zira AÞK çýrpýnan yaþam organlarýmýn yarýsýndan fazlasýný ele geçirmiþ, büyük bir yaraya dönüþmüþ..

Tuhaf! Bu kadar yüklü iken size yüreðim, açýlmayý, itiraf etmeyi beceremiyor. Siz karþýda, ben karþýnýzda öylece bakýyorum, bakýyorum, bakýyorum. Dilim dolaþýyor, kaybediyorum konuþma cesaretimi. Oysa ne süslü, yakýcý, baðlayýcý cümlelerle irtibata geçiyordum yanýmda olanlarla.

Kýsacasý sizinle tatýp yaþadýðým gerçek duygu, bütün sahte olan tarafýmý sildi süpürdü. Bir baþýmayým. Yalnýzým. Sadece sizi düþünüyor öyle bakýyorum etrafýma. Ne hayaller kuruyorum bilseniz… farkýnda olmayýp þimdiye duymadýðým kalbimin sesini duyuyorum mesela.

Kalbinin bir sesi olduðunun farkýnda olmayan binlerce insan arasýnda ben sizin sayenizde kalbimle konuþabiliyorum mesela.

Ve bunu da koca bir ayrýcalýk olarak görüyorum kendime.
Kendimi biliyorum artýk kalbimin sayesinde.
Tekrar teþekkürler.

Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.