MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

MEKTUP ARA BÖLÜM:/ler) 3
Teyyar DUMLU

MEKTUP ARA BÖLÜM:/ler) 3




Cumartesi günü çok düþümdüm sizi. Kurtarýcým;
beni kurtardýðýn güne piþman olacak durumdayým.
Ve o Cumartesi günü, sürdüðüm arabayý bir týr’ýn, kamyonun altýna yahut bir yerden uçurma noktasýna geldim. Bu tarafla o taraf arasýnda, “Arafta” kaldým. Vazgeçtim. Sizi býrakýp gitmek ne zor? Anlatamam. Fýrsat bulursam hafta baþý, hafta ortasý, hafta sonu, size: “Kurtarýcým, Cumartesi günü öðleden sonar çýnladýmý kulaðýn hiç?” Diye sormaya karar verdim. Tabi cesaret edebilirsem.
Zira hep sizi düþündüm. Önce sessiz, sonra sessli. Ýsminizi anarak …… seni seviyorum!
Baðýrdým. Baðýrdým. Baðýrdým.

Ne çok istiyorum yanýmda olmaný, bana takýlmaný, bana kýzmaný, yanlýþlarýmý düzeltmeni.. ve hatta alay etmeni. Yollardaki kýsa, uzun kesik çizgiler gibi olan hayatýmýn boþluklarýný doldurmaný, yalnýzlýðýmla çaresizce etrafýma ördüðüm duvarlarý delik deþik etmeni, zayýflatýp yýkýlmasýna sebep olmaný.. refahýmýn da yaþamýmýnda ortaðý olmaný.. sevdiðim þeylerle görebildiklerime yeni bir bakýþ açýsý getirmeni, farklý görmemi ve hatta hatta önce çelme takýp sonrada düþmemi, düþerken de engellemeni..
Bayýlýr giderim senlen/sizinle güneþin doðuþunu karþýlanmaktan çok akþamlarý kaybolup gidiþini..
Bulunduðumuz mekanlarýn ayrýtlarýný görmemizi sonra sonra..
Ey yaradanýn yarattýðý en güzeli..
Bakma boyuna, kilona,
Çok çok farklý deðilsin bir çoklarýndan,
Ýnan.
Ýnce narin parmaklarýný tutup öpmek -- bunu iki kere yaptým-- çok çok bir farklýlýk, ellerinizden bedenime akan sýcaklýk, güzellik, çekingenlik yaþamýn güzel bir farklýdanlýðýný verdi bana.
Bana lazýmsýn.
Keþke emekli olma yaþým daha geç olsaydý. Sizinle ayný mekanda varolmak, sizi herhangi bir noktada görmek, bu mekanýn bir yerinde olduðunuz duygusunu yaþamak ne güzel. Teþekkürler bu yüce duygu için…
Görmem lazýmsa gözlerinizde her þeyi, o her þey eskisi olmamalý, bunu bana saðlamanýzý isterim (dim).

Tuttuðum zaman ellerinizi --ki bu tutuþ bir ellerin parmak sayýsý kadardýr-- donup kalýyor bedenindeki bütün iþlevler, sonra gittiðinizde coþuyorum, bende kalmasýný istiyorum o elin/ellerin. Nasýl vuruyor yüreðim göðüs kafesimi.
“Kal bende” demeyi çok istiyorum ve artýk bilmenizi istiyorum. Sana/size kavuþamayacaðýmdan, sizinle olamayacaðýmdan aðlýyorum, hiç utanmadan, sýkýlmadan aðlýyorum. Aksine kendimle gurur duyarak, size yüreðim vurulduðu için, sizin için çarptýðý için, size yer açtýðý için..
Keþke.
Keþke sizi böyle severken birde mutlu etmeyi…
Ýnanýyorum, biliyorum bir insan, hele ki bir erkek bir kadýný yürekten seviyor ve onunla birlikte olamýyorsa.. yýkýmlarýn en aðrýdýr onun için.
Bir kadýný sevmek ve onu bir ömür mutlu etmek bir erkek için ne büyük mutluluk ne vazgeçilmezlik.
Bunu daha yeni yeni anlýyor ve öðreniyorum” sizin varlýðýnýz”la.
Yeniden teþekkür ederim


Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.