MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

Unut beni deyip gidiyorsun
Ramazan Teke

Unut beni deyip gidiyorsun


Beni unut diyorsun, bitti artýk bitti deyip gidiyorsun.
Unutmak kolay mý sanýyorsun?
Nasýl unuturum, baharý anýmsatan yosun yeþili gözlerini, nasýl unuturum aþk dökülen sözlerini, nasýl unuturum, huzur bulduðum sesini, nasýl unuturum sarý saçlarýnda doðan güneþi, nasýl unuturum her gün yeniden aþýk olduðum gülüþünü.

Bahar hiç gelmese, unutur mu insan yeþili, güneþ doðmasa, unutur mu insan güneþin o eþsiz doðuþunu, o halde söyler misin? Ben nasýl unuturum seni.

Hayalleri yýk, resimleri yak diyorsun, bitti artýk bitti, unut beni deyip gidiyorsun.

Yaþama sebebim hayallerim, gülme sebebim gülen resmin, öl artýk der gibi, ne varsa at, ne varsa yak, ne varsa yýk, bitti artýk bitti, unut deyip gidiyorsun.

Karanlýða mahkum ediyorsun, hem seni hem beni, umutsuzluða, yalnýzlýða sürüklüyorsun seven kalplerimizi, aþka demir attýðým son liman senmiþsin, sen limanlarý, denizleri yakýp, bitti artýk bitti, unut deyip gidiyorsun.

Oysa yanýmdayken de özlerdim, özleme müebbet edip, yüzüne hasret býrakýp, ellerinin sýcaklýðýný ellerimden, sözlerinin güzelliðini kalbimden, her þeyimi alýp benden, bitti artýk bitti, unut deyip gidiyorsun.

Sen yýlda bir bahar, sen baharda bir papatya, sen gecede ay gündüzde güneþ, sen düþlerimde parlayan yýldýz, sen kalbimde sevda, dilimde aþk, sen duam, sen sonsuzum olarak hep kalacaksýn, seni hiç unutmayacaðým.
Ramazan Teke


Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.