Hatalarımı düzelten kimse uşağım bile olsa efendim olur. -- goethe
kader oyuncusu
kader oyuncusu
@kaderoyuncusu

GÜN/ÜME VURAN DAMGA

14 Mayıs 2012 Pazartesi
Yorum

GÜN/ÜME VURAN DAMGA

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1429

Okunma

GÜN/ÜME  VURAN DAMGA

GÜN/ÜME VURAN DAMGA




GÜN/ÜME VURAN DAMGA


El Tahtıyla BAHT kurulmaz--------------------

Bilmediğin Köye MUHTAR olunmaz---------------



Bilmediğim tarihin Bilinmeyen iklimindeğim-----------------------------






YAZAN:KADER OYUNCUSU
14/04/2012
İZMİR

Paylaş
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Gün/üme vuran damga Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Gün/üme vuran damga yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÜN/ÜME VURAN DAMGA yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
KNİSK
KNİSK, @knisk
15.5.2012 11:48:36

ÇOK ÇOK GÜZEL V EDE ANLAMLIYDI....YÜREĞİNİZ VEDE KALEMİNİZ DERT GÖRMESİN..KUTLUYORUM EMEĞİNİZİ ..SELAM VE SAYGI
AYSE 09
AYSE 09, @ayse09
14.5.2012 19:40:58
doğru söze ne denir
saygılarımlasın
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.