Hatalarımı düzelten kimse uşağım bile olsa efendim olur. -- goethe
geceyarısı_güneşi
geceyarısı_güneşi
@geceyarisi-gunesi

SINIF FARKI

6 Mayıs 2012 Pazar
Yorum

SINIF FARKI

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

870

Okunma

SINIF FARKI

SINIF FARKI

Genelde tüm insanlarlar birbiriyle eşit haklara sahip olduklarını söylerler toplum ve sınıf farkı olmadığını malesef ama buda toplumumuzdaki bir çok şey gibi lafta kalır hani anayasada eşit (din dil ırk cinsiyet) ayırt etmeksizin diye geçen ama toplumda parası dış görünüşü ve ailesiyle belirlenen sosyal sınıflar peki insanları giyimleriyle aileriylele veya paralarıyla yargılamak ne denli doğru davul bile dengi dengine dediğinizi duyar gibiyim ama tanıma zahmetine bile girmediğiniz önyargılarınızla infaz ettiğiniz insanların dengini nasıl bilebiyorsunuz bende bunu çok merak ediyorum kimse kolay kolay bir insanı tanıyamaz hatta eşler bile belki bu teorim size saçma gelicek insanların ama çok önemli bir tezim var bunu kanıtlayan insanlar birbirini tanıyamaz çünki ancak birbirlerine gösterdikleri kadar bilirler birbirlerini karşındaki senin yanılsamanı görür ne verirsen onu alır göstermediğin yüzünü göremez bence sınıf farkı yapmadan önce insanları onları infaz etmek yerine tanımak gerkir acımak yerini kollamak gerekir sevmeden önce inanmak gerekir herşeyden önemlisi ise BENLİKLERİNDEKİ BENİ EN İYİ ŞEKİLDE ANLAMAK GEREKİR!!!!

Paylaş
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Sınıf farkı Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Sınıf farkı yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SINIF FARKI yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
DuygusalsairBilalyilmaz
DuygusalsairBilalyilmaz, @duygusalsairbilalyilmaz
7.5.2012 11:00:18
Değerli üstadım,ince ince işlenmiş dantel dantel dokunmuş,yürekten gelen sesi değerli kalem yazmış,edebi ve güzel bir çalışma olmuş,size, eserinize ve eser dostlarına kucak dolusu gül gönderiyorum.evrendeki bütün yıldızları sayfanıza serpiyorum,
saygı ve selamlarımla

Duygusal şair
Bilal YILMAZ
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.