Faziletli olmak, keskin bir kılıca oturmak kadar güçtür.-- bhartrıharı
ufukguney
ufukguney
@ufukguney

UNURLU YAŞA

15 Nisan 2012 Pazar
Yorum

UNURLU YAŞA

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

612

Okunma

UNURLU YAŞA

Haram Para Kazanıp,
Hava Atacağıma,
Onurumla Yaşayıp,
Limon Satmayı Terci Ederim...

Ufuk Güney

Paylaş
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Unurlu yaşa Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Unurlu yaşa yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
UNURLU YAŞA yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.