Şimdiye kadar hiç kimse taklit yoluyla büyüklüğe ulaşamamıştır. -- samuel johnson
Kemnur
Kemnur
@kemnur

...

21 Mart 2012 Çarşamba
Yorum

...

12

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1527

Okunma

...

...

Paylaş
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
... Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz ... yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
... yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ERAY ÖZGÖR SARIKAYA
ERAY ÖZGÖR SARIKAYA, @erayozgorsarikaya
27.3.2012 12:25:55
dalevere süper akıllı bir adam aslında siz süper akıllısınız bunları akıl edip yazdığınız için bu paçavra hastalığından yine kendine bişey çıkaracak tebrikler
saygılar
SEVİLAY DİLBER
SEVİLAY DİLBER, @sevilaydilber
21.3.2012 23:31:49
evet devamına geçiyorum..
Erzurumlu Selim
Erzurumlu Selim, @erzurumluselim
21.3.2012 21:22:17
Vallaha dizi iyice heyecana bindi...selamlar usta kalem
Emine UYSAL (EMİNE45)
Emine UYSAL (EMİNE45), @emineuysal-emine45-
21.3.2012 19:09:24
10 puan verdi
Çok heyecanlı bir yazı bu; ben de meraktayım hastalığın yayılmasından esinlenerek bir buluş daha mı buldu Dalavereci acaba? İnşallah bu defa çarpan cinsinden olmaz.

Tebrikler Kemal bey, güzel bir yazıydı. Selam ve saygılarımla
lacivertiğnedenlik
lacivertiğnedenlik, @lacivertignedenlik
21.3.2012 17:36:50
10 puan verdi
devam takipteyim bu güzel öyküyü

saygılar
inci*
inci*, @inci-
21.3.2012 09:32:44
harikasınız siz..... kolay gelsin üstadım.
sami biberoğulları
sami biberoğulları, @samibiberogullari
21.3.2012 08:12:43
Dalaverecei namussuzun her ana her saniyesi yeni bir dümen düşünmekle geçiyor sanırım. Bu nasıl bir beyin böyle ki paçavra hastalığından bile ''Buldum '' diye bir voli üretebiliyor.

Tabii ki asıl kutlanması gereken ona bunları düşündüren yazar...Kutlarım dost. Kalemine ve beynine kuvvat.

Selam ve saygılarımla.
masal_o
masal_o, @masal-o
21.3.2012 07:58:28
hocam çok iyi bir bölüm daha okudum tebrik ederim ama şimdi aklıma şu düştü , bu paşazadenin saflığı ve dalaverecinin bin bir surat, akılara ziyan fikirleri , hepsi sizin kalemden dökülüyor , nasıl barındırıyorsunuz bu iki ruhu aklınızda, biri bu kadar saf ve iyi niyetli , diğeri bir o kadar haylaz ve yaramaz muzip bir adam . Vallahi bravo okumaktan keyif aldığım merakla beklediğim , geçmişin arkası yarınları oldu dizileriniz ...saygılarımı iliştirdim hayranlığımla efendim ...
DİLEK YILDIZI
DİLEK YILDIZI, @dilekyildizi
21.3.2012 07:52:27
Paşazadeyi bir elektirik çarpmamıştı o da oldu.
Dünden belli bu musluğu düşünüyordum buluşları ne diye.
Paçavra hastalığı haberinden sonra birden bire dışar çıkmaları düşündürmeye başladı. Yine Dalaverenin kafasında bir hinlik var da dur bakalım ne ? Paşazadeyi hangi kaza bekliyor bekleyip göreceğiz.

Abim ellerine sağlık her zamanki gibi harikaydı.
En derin saygılarımla...
AYSE 09
AYSE 09, @ayse09
21.3.2012 07:50:26
eyy Allahım yine hangi ilki dolaşıyor bu dilaverin beyninde
bakalım takipteyim
hayırlı günler ola
tacettin yıldırım
tacettin yıldırım, @tacettinyildirim
21.3.2012 06:43:04
yahu ustam bu paşazadenin karşısına hiç düzgün biri çıkmayacakmı...saygılar koca kalem
Seher_Yeli S.ZerrinAktaş
Seher_Yeli S.ZerrinAktaş, @seher-yelis-zerrinaktas
21.3.2012 01:39:40
10 puan verdi
Paşazade ölmekten ucuz kurtuldu. Şimdi ne yapacak dalavereci acaba. Kim biliri paşazadenin başına ne işler açacak.
Bu bölüm bana bir anımı hatırlattı hocam. Eskiden buzdolaplarının ayaklarını ayarlamak gerekirdi. Bizim buzdolabınında ayara ihtiyacı varmış. Yeride dardı. Babam o araya girerek ayakları ayarlamaya çalışıyordu. Fişi pirizden çekmişti. Yapınca fişi tak dedi bana. Ben de taktım ama fişi ters takmışım. O daracık yerde babamın buzdolabıyla duvar arasında nasıl gidip geldiğini anlatamam size. Şimdi bile gözümde canlandı, korkunçtu. O korkuyla fişi çekmeyi akıl edebilmişim yinede. Babamın işaret parmağı delinmişti. Az kalsın babamın ölümüne sebeb olacaktım.

Emeğinize sağlık. Her zaman ki gibi çok güzeldi. Saygılarımla...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.