Gönlü aydın bir kişiye kul olmak, padişahların başına taç olmaktan iyidir. (mevlana)
dost46
dost46

EFENDİ TEÖRİSTLER

Yorum

EFENDİ TEÖRİSTLER

8

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1430

Okunma

EFENDİ TEÖRİSTLER

EFENDİ TEÖRİSTLER

14 Mayıs 1948 tarihinde dünyada İsrail adlı bir devlet yoktu.
Dünyanın dört bir yanına dağılmış farklı diller konuşan,ortak bir topraktan olmayan Yahudilerin bir araya gelip Filisttin’de bir Yahudi Devleti kurması fikrini ortaya atan,sonradan "Siyonizm’in Babası" olaraka tanılacak Dr.Theoder Herzl’dir.
Siyonizm;ırkçı,kökten dinci,acımasız siyasi bir ideolojinin adıdır.
Dr.Theodor Herzl ve ondan sonra gelen Siyonistler,kutsal kitap Tevrat’ı "Tapu senedi" gibi kullanarak Filistin topraklarının gerçek sahibi ,tarihi varisleri olduklarını iddia etmişlerdir.
Filistin topraklarını para karşılığı Osmanlı Padihşahı 2.Abdülhamit’ten alma girişiminde başarılı olamayan Siyonistler,Birinci Dünya Savaşı’ndan sonra İngiltere’nin kapıları açmasıyla dünyanın dört bir yanındaki Yahudileri,Filistin topraklarına dalga dalga göç etmişlerdir.
Siyonistler önce bazı Arapları paravan olarak kullanıp parayla Filistin’de toprak satın aldılar.Kendilerine biraz yer edindikten sonra da terörist örgütler kurarak Filisttin’i işgala başladılar.
Haganah,İrgun ve Stem adlı Siyonist terörist çetelerin reisleri sonradan kurulan İsaril devletinin başbakanları,devlet başkanları oldular.Bu nedenle,İsrail devleti temelde, bir trörist devlettir.
Terörist Siyonist liderlerin öncülüğünde 60 yıla yakındır Filistin’de soykırım ya da etnik temizlik boyutlarına ulaşan katliamlar yapmaktadır.Siyonistler bugüne kada 531 Filistinli Müslüman köyü yakıp yıkıp yerle bir ettiler.Köklerinden söküp sürdükleri Filistinli Müslümanların evlerini ,iş yerlerini ,tarım arazilerini,mal ve mülklerini yağmaladılar.Kadınların ve kızların ırzlarına tecavüz ettiler.
20.yüzyılın kuşkusuz en önde gelen bilim adamı Yahudi asıllı Albert Einstein ,27 ünlü arkadaşıyla birlikte,Siyonistleri,"terörist"olarak adlandırıp,İsrailli Siyonistleri,İsarailli Naziller" diye tanımladı ve lanetledi.
10 Kasım1975 tarihinde Birleşmiş Milletler ,3379 sayılı şu kararı aldı:
"Siyonizm,bir tür ırkçılık ve ırkçı ayrımcılıktır.Dünya barışına tehdit oluşturan Siyonizmi şiddetle kınıyor ve tüm ülkeleri bu ırkçı ve emperyalist ideolojiye karşı çıkmaya çağırıyoruz."
Siyonist İsrail Devletinin kurucuları ve öncüleri sıradan terörist değillerdi.Hemen hepsi çok iyi eğitim görmüş donanımlı,doktor,profesör gibi akademik unvanlar kazanmış,birkaç dil bilen,kitaplıklarında yüzlerce,hatta binlerce kitap bulunan,uluslararası güçlü ilişkileri olan,beyaz tenli,beyaz yakalı,sinekkaydı tıraşlı,iyi giyimli,sözcüğün ta anlamıyla Efendi Teröristler idiler
Efendi Teröristlerin kurup günümüze kadar yönettiği Siyonist İsrail devleti,Filistin’de Müslüman Arap katliamını tüm şiddetiyle sürdürmektedir.Yalnız Orta Doğu ’da değil,tüm dünyada kalıcı barışı gerçekten sağlamak istiyenler,önce Siyonizm rejimini yıkmak zorundadırlar.Çünkü,ünlü İsrailli tarih profesörü Benny Morris’n döylediği gibi:"Siyonist projenin tamamı,Kıyamet habercisidir."

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Efendi teöristler Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Efendi teöristler yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
EFENDİ TEÖRİSTLER yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Seyit Kazım
Seyit Kazım, @seyitkazim
10.2.2012 16:46:05
YAHÜDİ OLDUMU ASKER ZÜLÜMLER NORMALDIR BABA
YOZ TOPLUMUN İNSANLARI MALESEF İSLAMA SIĞINARAK ETİKLERİ
ZÜLÜMLER
MÜSLÜMAN ÜLKELERDEKİ ZÜLÜMLERE BAKTIKCA İNAKİ BİZİM YAPTIĞIMIZ İNSAN ZÜLÜMLERİ BİR BAŞKA ACI OLUR ADAM KESME VE
KESME HAK YEME ALLAHI KANDIRMAK GİBİ GECİNEN EMEVİ .İSLAM GÜRÜNEN TEÖRİSTLER NE DENMELİ BABA İSLAM VAR ORTA DOĞUDA İNSAN YOK İNSAN YOK BABA HAYDAR
YAPTIKLARI HEM İSLAMA HEMDE İNSANLIĞA ZARALI DOST
HAYDAR BABA ÖZÜNE SAĞLIK
DERRİN ANLAMLI BİR ESER DAHA OKUDUM ÖZÜNE BEREKET BABA..SULTAN, HER DAHİM UMUT SEVGİ BARIŞ EMEK DİLERİM




Seyit Kazım tarafından 2/10/2012 6:35:12 PM zamanında düzenlenmiştir.
ayşe ece
ayşe ece, @ayseece
9.2.2012 22:52:13
10 puan verdi
TEBRİKLER ARAŞTIRMACI KİMLİGİNİZ BENİ ETKİLEDİ BİZLERİ 1948LERE GEÇMİŞE GÖTÜRDÜNÜZ İNŞ TÜRKİYE'ME VATANIMA BİŞEY OLMAZ TŞKLER DOST KALEMİNİZ DAİM OLSUN SAYGILARIMLA.....
ERAY ÖZGÖR SARIKAYA
ERAY ÖZGÖR SARIKAYA, @erayozgorsarikaya
9.2.2012 18:57:56
çok güzel yazı filistinliler para karşılığı ülkelerini satmışalar şimdide ülkesiz kaldılar tebrikler
inci*
inci*, @inci-
9.2.2012 11:02:38
Bir çogunun okuyup unuttuğu bu araştırmacı yazınızdan dolayı sizi teşekkür ederim..Şu an aklıma bizim topraklarımızda olan benzer oyunlar geldi ve inanın yüreğim cız etti.İnşallah sonumuz filistinlilerin ki gibi olmaz... saygılar
Aynur Engindeniz
Aynur Engindeniz, @aynurengindeniz
9.2.2012 10:47:28
Elimin ermediği yerde herşeyden haberdar olan Rabbime dönerim. O şüphesiz en güzel intikam alandır...

İlgiyle okudum. Saygılar.
AYSE 09
AYSE 09, @ayse09
9.2.2012 10:36:34
evet güzeldi anlatım
saygılarımla
FERHAT GÜNAYDIN
FERHAT GÜNAYDIN, @ferhatgunaydin
9.2.2012 10:33:28
Son zamanlarda kendini iyice ön plana çıkaran İsrail'in hain planlarını ve gerçek yüzünü ortaya koyan yazınızı beğendim. Teşekkürler.
mehmetmacit
mehmetmacit, @mehmetmacit
9.2.2012 10:06:29
anlamlı ve bilgi dolu güzel yazını okudum.teşekkür ederim
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL