Her ayrılış, ölümün önceden alınan bir tadı gibidir, tekrar bir araya geliş de yeniden dünyaya gelişin önceden alınan bir tadı gibidir.-- schopenhauer
bendedilciyim
bendedilciyim
@bendedilciyim

IRGAT GİBİ

3 Şubat 2012 Cuma
Yorum

IRGAT GİBİ

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1092

Okunma

IRGAT GİBİ

IRGAT GİBİ


Paylaş
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Irgat gibi Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Irgat gibi yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
IRGAT GİBİ yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
inci*
inci*, @inci-
3.2.2012 13:26:03
ırgat paralı çalışandır. oysa parayala çalıştığı için işi olduğu için daha dikkatli ve öz verili yapması gerekirken, onlar zaman geçsin yeter diye baştan savma yaparlar çoğu işi ve çokları... Ama kendi işinin çalışanıysan iş değişir elbet ve burada annede babada haklıdır...... güzel paylaşım ellerinize sağlık.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.