Kapitalistler öylesine para delisidirler ki, bize bir gün onları asacağımız urganı bile satarlar. (mao)
JALE KESKİNKILIÇ
JALE KESKİNKILIÇ

BU YAZININ TADI YOK

Yorum

BU YAZININ TADI YOK

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

739

Okunma

BU YAZININ TADI YOK

BU YAZININ TADI YOK

Bu yazının başı yok ortası yok sonu yok.Bir sevinç desek nedeni yok.Hastalık desek tanısı yok.Deliklik desek deli yazı mı? Yazacak başka işi mi? Yok
Öyleyse ben ne yapmaya çalışıyorum , bu akşam vakti.Ne mi ? Yapıyorum deneme tabi.Neyin denemesi diye sorayım kendime adını koyamadığım bir çok şeyin.Akıntıya kürek çekmek mi? Değil tabi çünkü akıntı yok.Bir sıkıcı konuşma mı?Sanmam çünkü karşımda kimse yok.Ne öyleyse. Bir bilsem.Elimde çok mu? Umut var.Nerde? Alakası yok.Çok mu? Sitem var.Kime nedeni yok .
Havadan sudan yazalım bari veya suskunluğumuz konuşsun .Aman aman susun susun hep birlikte konuşmasın sessizliğiniz.Bu gürültüye tahammülüm yok.Ne yapacağız şimdi biz gittik mi? Diyorsunuz yoksa hiç gelmediniz mi? Ne fark eder ki.Geçecek buradan yolunuz hayat yolu bu kaçmak var mı? Şiir mi? İstiyorsunuz.Olmaz, hani Leyla ve mecnun yok.
Bari kahır mektubumu yazayım.Öyle şeylere zamanım yok.
Ne mi? Yapacağım.Öyle Bir Geçer ki Zaman Ki izleyeceğim.Ciddi söylüyorum.Çünkü bu yazının tadı yok.

Jale KESKİNKILIÇ

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Bu yazının tadı yok Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Bu yazının tadı yok yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BU YAZININ TADI YOK yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.