Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. (kızılderili atasözü)
ilhami gül
ilhami gül

özlenen ile özleyen

Yorum

özlenen ile özleyen

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1208

Okunma

özlenen ile özleyen

özlenen ile özleyen

Bir
özlenen.......Birde özleyen varmış......Özlenen hic
gelmezken......Özleyen gün gectikce kahroluyormus.......Yıllar
gecmis......Hala özlenenden haber çıkmamış......Özleyen
caresizmis......VE.....Birgün özleyen......ÖLMÜS......Hala özlenenden
haber yokmus.....Meger özlenen özleyenden ayrıldığı gün......ÖLMÜŞ

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Özlenen ile özleyen Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Özlenen ile özleyen yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
özlenen ile özleyen yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
-IspartaGülü-
-IspartaGülü-, @-ispartagulu-
29.9.2011 17:30:51
tebrikler..güzel yazını kutlarım.....ve kimler yaşadıki zaten..hep ölmüşüz
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
20.7.2011 23:30:59
Beğeni:
0
Okunma:
1208
Yorum:
1
BEĞENENLER
POPÜLER YAZILARI
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL