Şerefle bitirilmesi icap eden en ağır vazife hayattır. -- toegueville
34gulumse22
34gulumse22
@34gulumse22

bir efsane 'İSTANBUL'

15 Kasım 2007 Perşembe
Yorum

bir efsane 'İSTANBUL'

4

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1764

Okunma

bir efsane 'İSTANBUL'

Çocuktuk...Güzeldi herşey hemde çok güzel. Kırlarda kelebek lerin peşinden oynar dans ederdik kovalamaca oynar yere düşerdik,canımız yanardı ama okadar kanamazdı dizlerimiz şimdiki gibi .Zaten sadece dizlerimiz kanamıyor artık yüreğimiz kanıyor ciğerimiz parçalanıyor hızlıca gelişen beton istanbulu görünce .Hiç bişey eskisi gibi değil artık çocuklarımız dışarıda oynamaktan malesef keyif alamıcaklar. oysa bizler kaygısızca sokakta olmanın keyfini sürerdik, toz toprak içinde yuvarlanırdıkta ne kadar mutlu olurduk. Zaten toprak deden bişey yok artık. her yer asfalt denen her yeri gri gösteren betondan başka bişey değil .....
Tüm mahalle denize giderdik .Çılgınca denizde oynar sevdiğimiz insanlarla olmanın mutluluğunu yaşardık. Yazın gelmesini sabırsızlıkla beklediğimiz , güzel anılarımızın olduğu denizimizin de yerinde yeller esiyo. Bir zamanlar yüzdüğümüz denizimizin üzerinden artık arabayla geçer olduk.
Artık kışları sokakta bile yürüyemez olduk çünkü oksijen yok, 2 saat dışarıda kalalım boğulucak gibi oluyoruz. Eve kendimizi zor atıyoruz .Tüm bunlara sebep ne ? Neden bu hale geldik?
EY! İNSANLAR NEREDESİNİZ? SİZ NEREDE YAŞIYORSUNUZ?TÜM BUNLARI NEDEN YAPIYORUZ?

Paylaş
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Bir efsane 'istanbul' Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Bir efsane 'istanbul' yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
bir efsane 'İSTANBUL' yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
fazile keleş
fazile keleş, @fazilekeles
12.12.2007 11:16:30
sizi nisan ayın da istanbul a davet ediyorum bir istanbullu olarak, çünkü rengarenk bir lale cümbüşüyle karşılayacağız sizive bu büyülü şehri tekrar eskisi gibi seveceksiniz.İstanbul vazgeçilmesi zor bir sevgili gibidir. bir kere tutulmaya görün.
GÜLŞEN
GÜLŞEN, @glen
26.11.2007 00:17:50
İstanbul güle benzer, Gül dikeniyle güzeldir...
KUTLARIM GÜZELDİ...
Hilmi YAZGI
Hilmi YAZGI, @hilmiyazgi
22.11.2007 03:36:11
Herseyiyle yine de efsanedir Istanbul..
Istanbul benim özlemim.
soloyin
soloyin, @soloyin
15.11.2007 23:47:19
Tüm keşmekeşliğine rağmen güzeldir İSTANBUL,tıpkı bir sevgili gibi,yüzüne güler insanın..Bu kadar kargaşaya rağmen yine de yaşanılır olabilirliğindedir tüm gizem..Ben seviyorum...))
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.