Sinsi övmelere faydalı yermeleri tercih edecek kadar aklı başında adam azdır. la rochefaucauld
ibrahimönen
ibrahimönen

Beyaz sayfa

Yorum

Beyaz sayfa

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

928

Okunma

Beyaz sayfa

Beyaz sayfa




eski tadım kalmadı
eski sohbetler gibi
mazide kaldı, o gülen yüz
yeni başlanan bir kitap gibi
herşey bembeyaz değil artık
yıpranmış sayfaların arasında arama beni
kurumuş güllerde bulamazsın notlarda
herşey gizli kaldı yıprandı
ama içerik hâlâ çok taze
okuyabilirsin...

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Beyaz sayfa Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Beyaz sayfa yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Beyaz sayfa yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL