Şerefle bitirilmesi icap eden en ağır vazife hayattır. -- toegueville
feyzi kanra
feyzi kanra
@feyzikanra

Beni de İçeriye Atarlar mı?

17 Mart 2011 Perşembe
Yorum

Beni de İçeriye Atarlar mı?

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

599

Okunma

Beni de İçeriye Atarlar mı?

Hayırlı sabahlar efendim.

İçte ve dışdaki olaylar çok çok ibretlik.
İnsandaki benlik,insanı insanlığından çıkarıyor adeta.
Deprem,tusinami,nüklüer arıza ve patlama.Ardından
dünyayı tehdit ettiği söylenen radyasyon tehlikesi.
Şimdi düşünüyorum Allah bize kanun ve nizamlarına uymak kaydiyle bir beden bir can bir akıl vermiş.Bunları usulüne uygun kullanadurun emanetimdir sonra geri vereceksiniz haberiniz olsun demiş.Biz emanetçiler şimdi ne yapıyoruz.Düpedüz emanete hıyanet ediyoruz.
Yaradanı vereni malın asıl sahibini inkar ediyoruz.
Benim hayatım,benim malım,benim sevgilim.benim param,benim pulum vb.Şimdi ben desem ki emanete hıyanetin sonucudur bu yukarıda saydığım ve sayamadığm olaylar.Yalan mı? İlahi ikaz desem beni de içeriye atarlar mı?

Not.Japonyanın ve dünyanın başı sağolsun,Allah güzel sabırlar versin.Japon halkının soğuk kanlı tutumu,asla yağmacılık yapmaması,sabır ve tevekkülle su benzin yiyecek kuyuklarında beklemeleri takdire şayandır.Rabbim bu güzel milleti de islamla taltif eder inşaallah.

Paylaş
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Beni de içeriye atarlar mı? Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Beni de içeriye atarlar mı? yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Beni de İçeriye Atarlar mı? yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.