Yaşamında öteki kişilere ulaşabildiğin anlar, bir ormandaki kuş ötüşleri gibi olacak... uzaklardan gelip geçerken, kısacık bir süre yapraklarda yankılanacaklar o kadar. orman bütün sessizliğiyle yine yalnız duracak orada... ı.kant
bugday_tarlasi
bugday_tarlasi

Zamanımız Var

Yorum

Zamanımız Var

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

762

Okunma

Zamanımız Var

Zamanımız Var

İlk görüşte aşka inanır mısınız? Ben inanmam. Bana kalırsa aşk denilen şey ruh uyumudur. Birini ilk gördüğünde dış görünüşüne çarpılırsın fakat asıl önemli olan kişilik birlikteliğidir.
İnsanlar önce birbirlerini tanıyıp, kişisel özelliklerini öğrenip dost olmalıdırlar. Bunu başardıkları zaman -eğer hala istiyorlarsa kalp uyumunu da sağlayabilirler.
Belki de asıl soru "aşk"a inanır mısınız olmalı. "Aşk" diye bir şey var mı? Yoksa bize yıllardır anlatılan "aşk" hiç varolmadı mı?
Hani hemen hemen her filmde gördüğümüz birbiri uğruna ölebilecek aşık tiplemeleri gerçek hayattaki koca bir yalan mı?
O filmleri izlediğimizde hani bir mutluluk duyarız. Sanki içimiz huzurla dolar. Bazen bir rüya gördüğümüzde olduğu gibi. Oturup düşünürüz böyle şeyler gerçekten var mı, bunları bir gün bende yaşabilir miyim diye. Bir sevgili... Uğruna ölünebilecek, yanında olduğu zaman geride kalan her şeyine unutturabilecek bir sevgili... Belki bir gün? Bunu ancak zaman gösterebilecektir...

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Zamanımız var Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Zamanımız var yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Zamanımız Var yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
1.2.2011 22:02:24
Beğeni:
0
İzlenme:
762
Yorum:
0
BEĞENENLER
SON YAZILARI
POPÜLER YAZILARI
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.