Bilmeden yapılan hata yanlışlıktır, bilerek yapılan hata ise ihanettir. b. brecht
ferromuratti
ferromuratti

LEYLA

Yorum

LEYLA

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

915

Okunma

LEYLA

Leyla ela gözlü bir çöl ahusu saçları bahtından daha siyahtır.
bu akşam rüyamda leyla yı gördüm derdini ağlarken yanan bir muma.
ipek saçları elime ördüm ve bir kemend gibi taktım boynuma
bu akşam rüyamda leyla yı gördüm...

Demekki her gördüğün siyah saçlıyı leyla zannetmeceksin. Olduki zannettin dokunmayacksın ipek zannettiğin saçlarına. "Hadi dokun dedi korkma dokun" Elini sürüp hemen çekeceksin. Öyle örmeye falan uğraşma sakın!
Yoksa hakikatten kement yapıp geçirirsin boynuna ve ölmesende güzel kardeşim nefes alamazsın benim gibi.
KArşındakini leyla gibi görmek senin kendi ahmaklığın. Bir başka güzelmiş neresi güzel. Gösterdim işte çevremdekilere. Bakın Bakın leylam dedim. Bu ayşe, fatma , bilemedin Hayriye olur dediler neresi leyla.

Yaa dostlar! görmezmisiniz bir damla yaşı kirpiklerinde , bunda başka bir güzellik var bu güzellik onun ruhunun yası. Hadi ulan kendine gel oğlum yüzünü yeni yıkamış bu...
BEn heryerde leylayı görür, herkesi leyla zannederim.
En güzeli O, En üzgünü o olur gözümde. kıyamam, dokunamam, dokunsam yanacağımdanmı korkarım yoksa yakacağımdan mı bilemem ama dokunamam işte.

Su/sarım çoğu kez. Ahmet Arslan gibi su/sarak özlerim sadece...
Hoş O beni konuşur zanneder de, ben anlatmak istediklerimi bir türlü ifade edemem aciz kelimelerimle..
Ben bu akşam ruyamda leylayı gördüm. Şimdi de uyandığım o ruyayı sabah niyetine sizlere anlattım işte.
Hayırlara gitsin.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Leyla Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Leyla yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
LEYLA yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
7TEPE
7TEPE, @7tepe
15.1.2011 12:02:29
Leyla'da ısrar etmememek lazım. Bunun Aslı'sı var, Zühre'si var, Juliet'i var. Var da var. Yoksa böle kötü kötü rüyalar görürsün.

:) Sevgilerimle.
erolabi
erolabi, @erolabi
30.12.2010 20:06:20
Sevgili Kardeşim,
Şunu belirteyim ki yazınızdaki mana yoğunluğu ve dil ustalığı her sefeerinde inkişaf ediyor.
Çok sevindim yazını okuyunca.
Çok beğendim.
Aklıma yıllar önce bir mizah dergisinde gördüğüm karikatür geldi.
Gırgır veya bir gazetedeki karikatür den olabilir.
Birinci karede delikanlı sevdiği kızı düşünüyor " Ahh güzeller güzeli Betül,şimdi kimbilir nerdesin? O tatlı bakışların , o güzel gülüşlerin..." diyor.
İkinci karde annesi Kızına sesleniyor "Betüüüül kızım nerdesin ?"
Kız " Tufaletteyim annee" diye cevap veriyor.

Güzellik geçici limalara sığındığında sevgili kardeşim, fırtıtınalar ,azgın dalgalar sevda limanında ayrılıklara sebep olur.
Eğer yarın , öbürgün veya bir sonraki gün o'nda olmayacak güzelliklere bağlanıyorsan bil ki, o haller ,görüntüler bitecek, eskiyecek ve her ihtiyarlayan güzelin yerine muhakkak bir taze güzel gelecek.
zannetme ki o kadro . güzellik ve gençlik kadrosu onun üzerine yapışmış, ve asla tükenmeyecek.
Onun için ağabey sözü, sevdiğin insanı bitmeyen,yitmeyen güzellikleri için sev ki aşk da bitmesin.
Hayranlık da.
Saygı da.
Beğeni de.
sevgili kardeşim ,sen tanıdığım kadarıyla geçici görüntü ve hallerin kandıramayacağı edep ve erdem dolusun.
Sana güveniyor ve seni en kalbi kardeşlik duygularımla seviyorum.
Allah sana hayırlı ömür nasip etsin.
Amin.
Selam ve sevgilerimle.



erolabi tarafından 12/31/2010 10:02:19 AM zamanında düzenlenmiştir.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL