Sual de bilgiden doğar, cevap da... (mevlana)
yüceltosun18

KATHİYEN

Yorum

KATHİYEN

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1095

Okunma

KATHİYEN

AŞKIMA KONUK EYLEDİM SENİ YİNE BEN
HARBİDENDE NİSPET YAPARSIN SEN BANA
YOKLA İÇİMİ BELKİ BULURSUN MAĞDEN
BEN OLSAYDIM DİNLERDİM HARFİ HARFİYEN

GÖZYAŞI BİRİKTİRDİĞİN YALANDIR SENİN
NEDİR BANA KARŞI OLAN ASILSIZ KİN’İN
ÇAKILI ÇİVİM İDİN SÖKMEDEN KALBİMİ
BEN OLSAYDIM SÖKMEZDİM Kİ KATHİYEN

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Kathiyen Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Kathiyen yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KATHİYEN yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
25.10.2010 17:04:25
Beğeni:
0
Okunma:
1095
Yorum:
0
BEĞENENLER
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL