Hatalarımı düzelten kimse uşağım bile olsa efendim olur. -- goethe
kader oyuncusu
kader oyuncusu
@kaderoyuncusu

İHANETİNE FERYADIM

10 Ekim 2010 Pazar
Yorum

İHANETİNE FERYADIM

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

3146

Okunma

İHANETİNE  FERYADIM

İHANETİNE FERYADIM


İHANETİNE FERYADIM

Nasıl yaptın bana bunu nasıl?
Ben senden başkasının adını söyleyemezken sen başka tenlerde tükettin kendini.
Ben sana hiç yakıştıramazdım ihaneti asla derdim yapmaz benim sevdiğim.Nasıl yaptın bana bunu?
Ben sana dokunmaya kıyamazken o nasıl dokundu tenine.Ben bakmaya doyamazdım güzel gözlerine o da baktımı farkettimi güzelliğini.
Aşkım dedinmi onada seni seviyorum dedinmi?
Nasıl öptün onu hiçmi sızlamadı yüreğin.
Söylesene sana benim kadar içten sarıldımı?
Benim gibi baktımı sana?
En çok boynundan ve göbeğinden huylanırdın.Ben boynundan öperdim seni. O da boynundan öpüyormu seni dizinde uyuyormu?
onunda saçlarını kokluyormusun onunda saçları cennet kokuyormu?
En çok gözlerimi severdin.Ayaz gözlüm derdin.Ona da diyormusun?
onun en çok neresini seviyorsun?
Teninin, kokunu gözlerini geçtim.Saçının telini sesini kıskanıyorum ondan o sana sarıldıkça ben ölüyorum.Nasıl yaptın bana bunu.
Nasıl kandırdı seni nasıl onun oldun anlatsana.Hadi anlat nefret edeyim senden anlat ki sızlamasın yüreğim anlat ki kıskanmasın hala benimmişsin gibi seni ondan.sen onun oldun sevdiğim benim değilsin artık.Benim dokunmaya kıyamadığım tenine başkası dokunuyor.Bakmaya kıyamadığım gözlerine başkası bakıyor.Sen onunsun artık.
Keşke bu kadar alçalmasaydın gözümde.Lanet olsun sana seni tanıdığım sevdiğim güne.Lanet olsun hala sen diye atan kalbime.
Lanet olsun sana ,seni benden çalana lanet olsun. Git hayatımdan çık git! ....
Yar diye onu sar bundan sonra benden sana yar olmaz.
Tek dileğim ömrünüz boyunca gülmesin yüzünüz. En sevdiğin senden en çok nefret eden en iyi dostun ise sana ilk ihanet eden olsun. Her adımında her nefes alışında hatırla beni.Bilki ben ömrüm boyunca asla affetmeyeceğim seni.
Eğerki bir gün olurda inanırsam olurda kanarsam sözlerine.RABBİM canımı alsın, alsın ki seni yar diye saramayayım.



YAZAN:KADER OYUNCUSU

Paylaş
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
İhanetine feryadım Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz İhanetine feryadım yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İHANETİNE FERYADIM yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
selanikli
selanikli, @selanikli
2.12.2010 14:28:32
çok dokunaklı bir haykırış tebrikler
Adem Güngör
Adem Güngör, @ademgungor
11.11.2010 13:28:41
Vay, Vay inanmıyorum bu ihanetliktir yazzıklar olsun hiç yakışırmı delikanlı bir adama bu sitem dolu yazınızı kutluyorum arkadaşım her daim yanındayım saygılar...
Emine UYSAL (EMİNE45)
Emine UYSAL (EMİNE45), @emineuysal-emine45-
10.10.2010 20:54:43
Bu ne öfke, bu ne hiddet? Yüreği yanmış birinin çığlıkları taşmış sayfadan.
Seni istemeyeni sen de isteme olsun bitsin. Yazı güzel de lâkin soru eklerini ayırsanız daha güzel olacak.
Sevgimle...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.