Dostlarımızın bize gösterdiği sevgiyi abartmamız, duyduğumuz minnetten değil, takdire ve sevilmeye ne kadar layık olduğumuzu herkese göstermek içindir. la rochefaucauld
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Duygularım deyip birkaç müspette Yazan şair oldu, ben olamadım Doğada başıboş böcekler gibi Vızan şair oldu, ben olamadım
Heceyi bölemez parmakla sayar Cebinden kelime çıkartıp koyar Ömründe saz bile görmemiş hıyar Ozan-şair oldu, ben olamadım ... ... Dahası da var ya ... Değerli hocam, sen ne yazarsan yaz, hırsız yine hırsızlığını yaparak daima çevresindeki YAĞCI YAĞDANLIK larla 1 numaradır. Ben çok gördüm Necip Fazıl ın, Yavuz BÜlent Bakiler in, Nazım Hikmet in birçok ünlü şairin şiirlerini kendi adına yayınlayıp da altına çok şakşakcıların BRAVO dediğini. İki hiciv örneğini yazmadan edemiyeceğim.
Yorumcular bela oldu başına Bütün hünerimi serdim boşuna Para siper ettim körün taşına Verince parayı şair oldum beh!
Param olmayınca kimse almadı Antolojilerde hiç yer kalmadı Methiyeler yazdım yine olmadı Verince parayı şair oldum beh! ............ Ordan burdan yürütürken basıldım Kelimeler uzadıkça asıldım Birkaç mısra yazdım diye kasıldım Verince parayı şair oldum beh! Sizin sözlerniz karşısında daha önce yazdığım bu taşlamalardan birkaç bölümü alma gereği duydum. Saygılarımla...
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.