Öyle sitemler vardır ki, bir medihtir ve öyle medihler vardır ki, bir kötülemedir. la rochefaucauld
keoman
keoman

yatgmur

Yorum

yatgmur

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1068

Okunma

yatgmur

yatgmur

"telli turnam selam götür
sevgilinin diyarına

...."

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Yatgmur Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Yatgmur yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
yatgmur yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
-Nawal
-Nawal, @nawal
8.8.2010 21:43:58
elinde yoksa mum kalbinde vardır:))

şiir gibi yazınız güzeldi...saygılar...
Engin Tatlıtürk
Engin Tatlıtürk, @engintatliturk
8.8.2010 21:28:21
şiir gibi bir yazıydı.

Şiir diye ve niye şiir bölümünde yayınlanmıyor diye düşündüm bir an.

Şiir gibi bir yazıydı.

okunaklı ve net.

final da gayet güzeldi.

Tebrikler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL