Gönlü aydın bir kişiye kul olmak, padişahların başına taç olmaktan iyidir. (mevlana)
alidogan
alidogan

DOĞDUĞUM GÜN

Yorum

DOĞDUĞUM GÜN

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1458

Okunma

DOĞDUĞUM GÜN

AĞLATMAYA BAŞLADI İSYAN EDERCESİNE KAHROLASI ACILAR.
TAA İLK GÜNDENDİRKİ, ŞEFKATLE SARDILAR KÖRPE BEDENİMİ.
GELECEĞİN ACI HABERCİSİ İDİ SANKİ.
AT ARABASI ÜSTÜNDE BİR PARÇA ŞİLTENİN ÜSTÜNE DOĞMAM.
HEY BRE KISRAK.
ÜRKSEYDİN YA BİR KUŞTAN VEYA HER NE OLURSA.
PARLASAYDINYA!,
ŞAHA KALKIP EBEDİYETİN YOLUNU TUTUP,
VURSAYDIN KENDİNİ VE BENİ YÜKSEK KAYALIKLARDAN, SALI VERSEYDİN SONU OLMAYAN YAŞAMIN KUCAĞINA.
UÇARDIK HİÇ DEĞİLSE HENÜZ MELEKKEN BENLE BERABER,
SONSUZLUĞUN ACISIZ HEMDE EŞSİZ GÜZELLİKTEKİ,
CENNET BAHÇESİNE.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Doğduğum gün Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Doğduğum gün yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DOĞDUĞUM GÜN yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
seheryıldızı
seheryıldızı, @seheryildizi42
23.1.2008 23:48:54
GÜZELDİ YÜREĞİNİZE SAĞLIK SAYGILAR TEBRİKLER
arabia
arabia, @arabia
14.1.2008 23:38:03
UÇARDIK HİÇ DEĞİLSE HENÜZ MELEKKEN BENLE BERABER,
SONSUZLUĞUN ACISIZ HEMDE EŞSİZ GÜZELLİKTEKİ,
CENNET BAHÇESİNE

KEŞKE HEPİMİZ MELEK KALABİLSEK. SAYGI VE SEVGİLERİMLE... HOŞÇAKALIN
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL