Elleriyle çalışan adam amele, elleriyle birlikte zihnini de çalıştıran adam usta, fakat elleri zihni ve kalbi ile çalışan sanatkardır. -- goethe
chela
chela

geceler

Yorum

geceler

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

629

Okunma

geceler

Yeni bir başlangıçla gecelerin yolcusunu yanlız bırakmayacaksınız biliyorum
İnsanı sevmek insana inanmak nasılda zorlaşıyor
Caddeler,mağazalar,evler,kısacası insanların olduğu her yer kırık dallarla örtülü.
Hayır bu kış akr yerine kırıl dal yağmadı karlar güvendiğimiz dağlar üstünde eriye dursunyerlerde tutunduğumuz korlardı.
hiç bir yüz kalmadı ki acabaların gölgesi düşmemiş olsun.Hiç bir söz yoktur ki acabayla ağlanmasın acaba hayatımızın her karesini yokluyor
Acabalar bölüyor ürkütüyor.
insanlara güvenmezsek kime güveneceğiz kutsal ollan bağlarımızı zaten hırpaklamıştık bizi kurtadam yapan hangi dolunaylardı?hangi vampirlerin salyası sivriltmişti dişlerimizi.
herşeyimizi kayıp mı ettik hala gizli bahçeler direniyor mu acımasızlığayer yüzünde kalan tek insan ben olsam diyecek cesaretiniz varmı kir akan bir sele bir damla olmak mı sonumuz .

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Geceler Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Geceler yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
geceler yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
17.7.2010 17:26:54
Beğeni:
0
İzlenme:
629
Yorum:
0
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.