Bencil kimse devamlı kendi çıkarını düşündüğü için başkalarını düşünmeye ayıracak vakti yoktur.
metafizikuzmani
metafizikuzmani
@metafizikuzmani

RUH

17 Haziran 2010 Perşembe
Yorum

RUH

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1290

Okunma

RUH

RUH

YAŞANAN VE YAŞATILAN BU DÜNYA DA EN GÜZEL MUTLULUK KİŞİNİN KENDİ RUHUNU BULMASI İÇİN KARANLIK ZİNDANLARDA OLSA BİLE SERBEST NEFES ALMAYI ENGELLEYİCİ TÜM NEDENLERİ İNADINA İNADINA KIRMAYA ÇALIŞMAKTIR. RUHU ÖZGÜR OLMADAN, YÜRÜYEN BEDENİNİN AYAK İZLERİNİ GÖRÜPTE BEN ÖZGÜRÜM DİYENLER, ASIL KÖLELERİN KENDİLERİ OLDUĞUNA İNANMAZLAR. İHANETİN VE TESLİMİYETİN BAYRAĞINI TAŞIYAN KALPLERE DE GELİNCE SAKIN AMA SAKIN UNUTMAYIN! ÖYLE RUHLAR VARDIR Kİ! BEDENİ OLMADAN BİLE BU DÜNYADA YAŞAMAYI BİLİRLER.
www.metafizikuzmani.com
METAFİZİK UZMANI GÖKHAN HANİ.

Paylaş
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Ruh Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Ruh yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
RUH yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.