Başarıyı hedef alın mükemmel olmayı değil. yanlış yapma hakkınızdan vazgeçmeyin; vazgeçerseniz yeni şeyler öğrenme ve gelişme olanağınızı kaybedersiniz. unutmayın; mükemmeliyetçiliğin arkasında korku yatar. insan olduğunuzu hatırlayarak korkularınızı göğü
seçkin can sofu
seçkin can sofu

BASİTÇE...

Yorum

BASİTÇE...

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

714

Okunma

BASİTÇE...

BASİTÇE...

Söylemek istemiyorum benden duymak istediklerini. Biraz yüreğin olsaydı kendinle paylaşırdın ikiyüzlülüğünü...
Beni bıraktın mı, yoksa benim beklediğim bu muydu unuttum. Ne var ki hissettiklerimi anlatamadım hiçbir zaman. Yazamadım da... Sen kendini farklı sandın ama özel olan bendim aslında...Hala da öyleyim. Ego denilen örtbas edilmiş duygu doğasında var insanın.
Yalandı söylediklerim. Kırılmanı istemeyişim de yalandı. Biraz cesur olabilsem kapatırdım seni kilitsiz zindanlara. Yalnızlığın bende değil sende gizli kalırdı.
Parçalara bölünmüş bir kalpte iki acımasız hayat...

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Basitçe... Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Basitçe... yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BASİTÇE... yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ülviye Yaldızlıı
Ülviye Yaldızlıı, @ulviye-yaldizlii
14.5.2010 14:10:36
10 puan verdi
:(((((((
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
14.5.2010 12:54:39
Beğeni:
0
İzlenme:
714
Yorum:
1
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.