Hakiki sevgi, herkesin bahsettiği, fakat pek az kimsenin gördüğü hayaletlere benzer. -- anatole franse
ağla yüreğim
ağla yüreğim

AĞLAYAN YÜREKLER

Yorum

AĞLAYAN YÜREKLER

5

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1889

Okunma

AĞLAYAN YÜREKLER

AĞLAYAN YÜREKLER


Neden bu isyanlar neden bu felaketler neden sevgiler körelmişcesine ağlıyor yürekler.Daha nezamana kadar ağlayacak ,analar babalar.Susmayan savaşlar dinmeyen yaralar nezaman kapanacak.Yeter artık istemiyoruz gözyaşlarını dökmek dindirin yürek acılarımızı.Kimileri oğlunu şehit vermiştir ağlarlar,kimileri evlatlarını kaybetmişlerdir .bakıyorumda bugün ve hergün televizyonlarda;KAYIP ARANIYOOR diye bir yazı geçiyor.peki nezamana kadar sürecek bu yazılar bu konular.Duymak görmek istemiyorum artık gözü yaşlı halkımızı .Nedendir ki;kayıplar hep aranıyor hep aranıyor.Bir bakıyorsun aradığını kanalizasyon kuyusunda,çöp konteynırlarında,tren istasyonlarında yada harabe olan evlerde ölü bulunuyor.Ya bakıyorsunki; dilencilik yaptırıyor,genel evlerde çalıştırıyorlar,kapkaççılık yaptırıyorlar.Daha nereye kadar bu acılar bu ağlayan yürekler nezamana kadar susturulacak.Bizim halkımızdan çıkıyor caniler algran baş kesenler ya neden ,neden yokmudur bunun çağresi; neolursunuz yalvarıyorum dur deyin artık bu kanayan yüreklere ağlatan yüreklere.
Ağlayan yürekler çeşit çeşit aşkından yanıp tutuşanlar ,sevdiğinden ayrılanlar ve uğruna canlarına bile kıyanlarmı dersiniz saymakla bitmez. Artık silahlar konuşur oldu .Kimin parası var ise onlar konuşur oldu.Peki ya ,garibanlar ne yapsın neden görünmüyorlar neden es geçiliyorlar.O garibanların hakları yokmu daha iyi yaşamaya yaşatılmaya of offffffff ağlayüreğimin derdi çoktur susturamazssınız düşünür dertleri birer birer ama oda bir gariban çaresiz ne yapsın ki;dileğim hani derlerya hayat bayram olsa acılar yok olsa hep gülsek eğlensek bu yazdıklarım yaşanmasada bütün halkımız eşit yaşasa ama nerede, ahh nerede
Bazen düşünüyorumda kıyametin alametimidir ne; evlikler bile yalan oldu,dostluklar ise çıkara döndü sorarım size çıkarsız yalan dolansız bir hayat yada ülke biryerlerde varmıdır olursa bana bildirinde ben oralara göç edeyim tabiki vardır ama olsa olsa ahiretimizdir başka yer düşünemiyorum
Ağlayüreğimden dökülen duygular
SONGÜL BOZKA ÖZGÜN
BİLECİK(İKAMETİM)SİNOP(MEMLEKETİM)
TARİH: 4.04.2010SAAT:18.50


Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Ağlayan yürekler Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Ağlayan yürekler yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AĞLAYAN YÜREKLER yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ağla yüreğim
ağla yüreğim, @aglayuregim
5.4.2010 10:50:23


ağla yüreğim tarafından 4/5/2010 1:30:39 PM zamanında düzenlenmiştir.
handan akbaş
handan akbaş, @handanakbas
4.4.2010 23:02:54
Değerli kardeşim,her birimiz diğerine soruyor neden neden diye,sorun bence, insanlar bir gün yüce Yaratıcının önünde hesaba çekileceklerini unutuyorlar.Kalbler katılaşmış, merhamet ölmüş ağlayanı yok, daha bir çok manevi duygular köreldi,vicdanlar rafa kalktı...Sonuç bu, vurdum duymaz bir toplum,duyarlı yüreğine sağlık,saygılar.
inci7469
inci7469, @inci7469
4.4.2010 22:28:07
duyarlı yüreği kutluyorum.yazınız mükemmel olmuş.inşallah bir gün biter bu ızdırap diyelim.sevgiler saygılar.
Engin Tatlıtürk
Engin Tatlıtürk, @engintatliturk
4.4.2010 20:50:26
10 puan verdi
tebrikler.
10 Numara.
selamlar.
Günay ÖZDEMİR
Günay ÖZDEMİR, @gunayozdemir
4.4.2010 20:41:16
8 puan verdi
Dünya kurulduğundan beri vardır kavga, karmaşa ve kaos. Sanıyorum biz sadece kendi yaşadığımız dönemi daha iyi algıladığımızdan mıdır nedir, daha çok etkileniyoruz. İstisnalar hariç kimse istemez kötülükler, kavgalar, savaşlar olsun.

Ancak insanoğlunun yaşadığı her yerde, menfaatlerin çatıştığı her ortamda, gerçek sevginin hasır altı edilmeye çalışıldığı, sahtekarların ve yalancıların ön planda olduğu her dönemde benze kötülükler yaşanacaktır.

Önemli olan mücadele gücü ve direnmektir. Biz de sonuna kdar direneceğiz değerli hemşehrim.
Elinize sağlık. Kutluyorum "ağlayan yüreğinizi".

Saygıyla selamlar Bileciğe.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.