Hayat tramvay gibidir... tam yer bulmuş, oturacakken bir de bakmışsın son durağa gelmişsin. camillo sbarbaro
mine5757
mine5757

Sahi sende sevmişDin deqiLmi ßeni ? ? ?

Yorum

Sahi sende sevmişDin deqiLmi ßeni ? ? ?

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

832

Okunma

Sahi sende sevmişDin deqiLmi ßeni ? ? ?



Bugün vermişdim kararımı ...gidiyodum senden bilmiyorum nasıl yaşarım naparım ama atıcakdım seni içimden ne geçiyosa sölicekdim böyleken böyle olmuyo hergün yanında onu görerek sevemiyorum canımı acıtıyo bakışları öyle hissetmiyosundr belki bilirim duygusallığıda sevmezdin çok sevmişdim seni yanında kimseyi görmeye dayanamasdım .sölicekdim ama söLİemedm içimde kaldı gidiyorum diyebldm bitti dedim . ...en doğru çözüm senden gitmekdi sevildğim günleri güzel hatrlayarak ağladığım günleri sevdğim diye kabullenerek gitmekti gönlümden geçen hatralırmı sakLıcam ..busefer umutlarımda yok verdğin bidemet gülünle aklımdasnn .!

hiçde çıkmıcaksn ..sanma utanıyorum seni sevdğim için ..Bundan hiç utanmadım ..ne çoksevdiğim için nede ..senden gittiğim için ...Ben ..Ben giderken Baktığın için durdurmadın için ağlıyorum bukadarmıs demekki kararlı gözlerime Bİ kere bakıp ben sensiz yaşayamam diyebilirdn ..seviyorum diyebilirdin qidemessnn demeLidinn

ßeni ..sensizLİkle BırakmamaLıydn yanındakile mutLusann diycek bişiyim yok ama Biliyorum sen sevmessn sevmiyosun onu belkide artk olmadıqım için seviceksin ..önümden qeciceksinz ben sanki yıne bn suçluymusum gibi kafamı eğerek geçicemm çünki dayanamıyorum ..sen onun eLİni tut ona güLüm de...Bn Bitsemde ..sen ona heryenı qün ..ona gülümse ben görmicem seni geçmicem yakınından ..belki seni görmek için gittiğim yerlere hergün gidicem sanki sen varmıssın gibi ...unutana kadar qidicem

çok yaLvardım çok çabaLadım ama..tek taraflı zoRlamak oLmuyomus ..ben senden sevginden vazqeçdim Belki bu doğRu olan değildi vazgeçmek pesetmek aşk ’a yakışmasdı ama..Birileri için Bi secim zamanıydı ve Ben gitmeyi seçtim kolayıma gelen bu değildi ben onun için herşeyi yapardım ama benim için ..karsmda ..zorunluymus gibi sırf üzülmiym diye duran biriyle duramasdım ...
Durmadım he ..onun için aşK..Sakın Bna Küsme
açmıcam yüReğimi belKi bisüRe ..ama ..açmıcam kimseye Bundan sonRa ..
yaRalayıp çkıp gitmeLerine izin veRmicem ..
kimse senin çıktığın Bu yürekten içeri qiremicek. . .
qüzeL qözLümm
Seni ne çok Sevmişdim
Seni
. . .sahi sende sevmiŞdn deqiLmi ?

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Sahi sende sevmişdin deqilmi ßeni ? ? ? Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Sahi sende sevmişdin deqilmi ßeni ? ? ? yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sahi sende sevmişDin deqiLmi ßeni ? ? ? yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.