Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - einstein
minaebrar
minaebrar

BUGÜNÜM

Yorum

BUGÜNÜM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

817

Okunma

BUGÜNÜM

BUGÜNÜM

Bugün. İşte bu gün dedim farklı hergün gibi değil gecesinden belliydi böyle olacağı .Uzun zamandır rüya göremezken bu gece 4 rüya gördüm.Korkmadım kabus değildi ama pek de hayırlı değildi .Her uyndığımda aklıma gelen ilk dostıuma canıma meleğime mesaj attım .Uykusunu böldüm ,benimle ilgilenmesini sağladım. Beni yalnız bırakmayın sevmem yalnızlığı. Bir selamı esirgemeyin ki kalbim kırılmasın incinmesin .Üzülmezsem üzmem bende kırılmazsam kırıcı da olmam .Sevmeyi seviyorum sevmekten nefret ettirmeyin beni .Ne diyorsam o söylediğim sözün ardında başka manalar aramayın .Açık ve net her şey beni anlayın ki ben de sizi anlayayım.Yine kalbim kırık gözüm yaşlı ağlatanlar utansın. Utanacak yüzü olan ağlatmazki .Ama hiçbirşey umurumda değil yaşasın yaşamak yaşasın sevmek .Kırılmıştır kalbim düzelir sorun değil .Ben güzel anıları hatırlarım güzel insnaları güzel dostları gerisi mühim değil .Seviyorum sevmeyi ,seviyorum yaşamayı iyki varım hayatta iyki hayat benim le var.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Bugünüm Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Bugünüm yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BUGÜNÜM yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.