Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Mailis Nalars
Mailis Nalars

Söylerken

Yorum

Söylerken

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

713

Okunma

Söylerken

biri hakkındaki lehte aleyhte değerlendirmeleriniz, elbette birilerince karakterinizi değerlendirmede kullanılacaktır. çoğu zaman insanların kişiliği böyle anlaşılır. ’falan kişi nasıl biri’ denildiğinde vasfeden, esasta vasıflarını, algı ve muhakeme gücünü teşhir eder.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Söylerken Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Söylerken yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Söylerken yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL