Övünmeyiniz! hem topraktan yaratılmış, hem de toprağa dönünce kendisini kurtların böceklerin yiyeceği insanın övünmesi neye yarar. hz. ebubekir
vandi
vandi

MEKTUPLARIM :1

Yorum

MEKTUPLARIM :1

4

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

610

Okunma

MEKTUPLARIM :1

“sen başkalarına benzeme sakın…
hep böyle kal hep böyle kal hep cana yakın..”

umarım bu dilekler ve senin için ettiğim diğer dualar kabul olur ve sen kalabalıklarda kaybolan tenhalarda yok olan ya da saçma sapan biri olmazsın.
Bir gün beynimi yiyorlar anne al beni yine demezsin inşallah….
Şu an sesini duyuyorum ağlıorsun hastasın ateşin var… bu çok kötü çünkü insan hasa olunca o kadar çaresiz oluyor ki ben bile bu yaşımda ne zaman hasta olsam üzüntüden daha çok hasta oluyrum .
çünkü çok büyüdüğün zaman kendi hasalığınla kendin uğraşmak zorundasın seni bekleyen bi annen olmuyo başında falan filan ama büyümek te o kadar kötü bişi değil tabii.korkma yani. Ama biraz da kork tabii. Ne bilim ben ya aslında ne yaparsan yap ben karışmam. Karışamam. Sana karışacak kadar aklım yok çünkü benim.. inan ki yok. Ben garip biriyimevlenip çocuğum olsa pişmnlıklarım çoğalır başk bişi olmaz dimi……. Hep üzerim hep üzülürüm.
Neyse bunları boş ver sen çok afacan olmuşsun bu arada. Ama afacan olmak sana yakışmış.
Bana yakışmazdı mesela zaten olamazdım da ben.. çeşitli sebeplerden dolayı tabii.
Ayva yemiyodun dimi sen?
Yemelisin.
Ayva yerken insan acıçekiyo biliyo musun.. ben çok seviyorum ama. İşte böyle şeyler bu ve buna benzer büyüyünce konuşuruz….. olur mu…………… olmaz dersen sen bilirsin. Karışamam …

I am sorry or ı am feeling nothing… love and hate relationship.. loss of identity..maybe multiple personality..

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Mektuplarım :1 Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Mektuplarım :1 yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MEKTUPLARIM :1 yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ershazber
ershazber, @ershazber
16.8.2007 23:52:00
afacan. özgün.bireysel. kişiliğinizi yine yansıtmışınız yazıya.acaba size kim yazdırtıyor böyle güzel yazıları.
bir demet gül
bir demet gül, @birdemetgul
9.8.2007 14:18:50
valla ne diyeyim :)
hiç böyle ilginç bi mektup okumamıştım:)
içten olmuş!aklınızdan geçtiği gibi!
Olgun Ekinci
Olgun Ekinci, @olgunekinci
7.8.2007 09:45:12
İMLA'LARA DİKKAT EDİLDİĞİNDE DAHA BİR TAD VEREN DİZELER OLACAK..

MEKTUPLARIM: 1 GÜZELDİ..

BAŞARILAR..
kutsal mavi
kutsal mavi, @kutsalmavi
7.8.2007 00:41:19
ben çok beğendim..gerçekten güzel olmuş..tbrkler...devamını bekliorm...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL