Öyle sitemler vardır ki, bir medihtir ve öyle medihler vardır ki, bir kötülemedir. la rochefaucauld
yu
yumurtasarisi

masumiyet...

Yorum

masumiyet...

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1253

Okunma

masumiyet...

Şu gökyüzünün koyuluğu vurmuş içimize akşam vakti, ne öğlenin maviliği kalmış gözlerimizde ne de güneş tenimizde, ısıtacak. Üşümüşüz, yeşilim bile renk değiştirmiş koyulaşmış, güzellikleri örtmüş karanlık, yine akşam olmuş habersizce, alışıla gelmişin dışına çıkılmış uyumuşuz beklide masumca, o masumumiyet yüzümüzde mi? Uykuda mı? Bunu çözmeye çalışıyorum şimdi ben Masumsuz….

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Masumiyet... Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Masumiyet... yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
masumiyet... yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
2.8.2007 13:42:16
Beğeni:
0
Okunma:
1253
Yorum:
0
BEĞENENLER
SON YAZILARI
POPÜLER YAZILARI
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL