Hakikat aleyhine hürriyet olamaz. -- salazar
feyzi kanra
feyzi kanra
@feyzikanra

Güvene dair.

7 Ekim 2009 Çarşamba
Yorum

Güvene dair.

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2689

Okunma

Güvene dair.

Karısı kocasına,kocası karısına,ebeveyn evladına,evladı ebeveynine,komşu komşusuna,devlet vatandaşına vatandaş devletine güvenmiyor.Bu güveni sağlamak
için ne yapmalıyız.Özellikle şahıslara düşen görev var mıdır.Varsa neler yapılabilir ?


Paylaş
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Güvene dair. Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Güvene dair. yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Güvene dair. yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
feyzi kanra
feyzi kanra, @feyzikanra
2.11.2009 11:18:56
Bildiklerimi yazıyorum,
Bilmediklerimi soruyorum.
Öğrenmenin yolu sormaktan geçer diyorum,
saygılar sunuyorum:)
Onur BİLGE
Onur BİLGE, @onurbilge
7.10.2009 19:53:08
5 puan verdi
Onu siz yazacaksınız. Biz okuyup öğreneceğiz. :)
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.